Att vara Mamma

Att vara Mamma är som min fem år gamla skulle säga är "Ett Stort Jobb".

Ingen, i mitt fall, berättade för mig vad som är en mamma skulle vara, det bara varit "en lära som jag går i" typ av jobb. Men jag ärligt och verkligen skulle inte byta det mot någonting.

Jag kan ibland fundera på att sälja mina barn på Ebay till det första budet.....

men mitt liv skulle vara så förödande ensamt utan dem.

Jag menar, vem behöver sista-minuten-drinkar med vänner eller middag på den nyaste delish restaurang i stan? Inte mig.

Vem vill ha högklackade skor och söt cocktail klänningar och ta sista minuten resor till Vegas när barnet kyssar och stora tjejen myser runt? Definitivt inte jag.

{Ahem}

Ok, så jag har fortfarande göra dessa saker. De är bara färre och längre mellan nu att jag har ett helt Zoo under mitt tak.

När jag blev mamma, har jag insett, för första gången, precis vad jag hade gått miste om i livet.

Real.

Ovillkorlig.

Orubblig.

KÄRLEK.

Mina föräldrar valde cocktails och levande liv på andra ställen över sina barn, så min utgångspunkt var prickig.

Min bror och jag växte upp "av en by" skulle jag vilja säga, eftersom det tog en mängd människor att se oss till vuxen hood. Och det är inte så att dessa människor inte älskar oss, men det är något annorlunda om en förälders kärlek.

Något mer givande. Så, att varken din mor eller din far – väl som lämnar något saknas i en persons liv.

Så när jag blev mamma hade jag ingen aning om vad en sådan kärlek var. Och då hade jag mina flickor.

Håller ditt barn i dina armar för första gången – det kan vara direkt efter födseln som med min första eller en vecka senare stoppade in i min tröja för preemie kängurumetoden vill med mina tvillingar – den känslan är den samma,

enkelt uttryckt,

Det. Det tar. Ditt. Andetag. Bort

Jag kan inte föreställa mig att älska något mer i denna världen än mina barn. Och medan Vegas är skitkul och semestrar är fortfarande på livet listan, jag är väldigt ok med att ge avkall på den stilettos för familjen filmkväll.

Jag får nu njuta av vad jag hade aldrig och jag är SÅ otroligt tacksam för möjligheten att få vara mamma och att erbjuda mina flickor vad varje barn förtjänar. Föräldrar som gör dem till en prioriterad fråga och älskar dem oavsett vad.

Jag bara hoppas att jag inte skruva upp det.

Önska mig lycka till?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar