Den Enda Anledningen Jag Ser Halvvägs Vid Liv? Hemligheten Är BB Cream

Varje dag i mitt pre-mamma liv, jag hade en full face makeup. Jag tror inte att min egen mor mindes vad min verkliga ansikte såg ut utan ifyllda bryn och användardefinierade originalpriser kindben. (Jag har inga kindben.) Efter att ha barn, jag var tvungen att börja plocka och välja vad som från mitt gamla liv var viktigt nog att göra det i detta nya äventyr.

Sömn. Jag plockade sova.

Om valet är mellan att göra mitt smink och få lite extra sömn på morgonen, plocka jag sova. Jag bär mycket lite-om du vill-inget smink nu, och det är enbart på grund av att jag är för lat för att vården i dessa dagar. Om jag ska ut eller känner särskilt märkvärdigt, men jag ska göra av mig. Annars, jag ska minimal, eller jag bär ingenting annat än en bh och tröja och underkläder och byxor. Jag bär kläder. Men bara för att samhället är inte vänligt om jag lämnar huset utan.

På dagarna när jag inte är helt övervinnas genom en fullt utvecklad gäller Kan inte, jag slather på vissa BB cream som ett sätt att berätta för världen att "här är jag, och jag är villig att göra en minimal ansträngning." BB-krämer är anti-aging, mjukgörande, de jämna ut din hudton med en liten bit av ren täckning, och brukar ha lite good ol' SPF. Jag älskar vissa SPF. Om du inte skyddar din hud från solen året runt, vänligen starta. Jag ber snällt.

Nu när våren är här och vi alla njuter lite mindre ljus från en strålande TV-skärm och lite mer sol, det är viktigt att skydda din hud en prioritet. Leta alltid efter produkter som inte bara erbjuder SPF, men också ha ett brett spektrum täckning för att skydda mot ett brett spektrum av UV-strålar.

Min gå-till BB är ett apotek, ett varumärke som kommer i fem nyanser . Det jämnar ut din hy och inte sätta sig i fina linjer och porer. Om du letar efter täckning, detta är inte kraftigt pigmenterade, så måste du fortfarande concealer. Men ren, fuktig look för våren, så jag rulla med den. Plus att den har SPF 30, vilket är det minsta jag använder på mitt ansikte.

Ett annat alternativ som är lite mer high-end, men så lätt som det lätt blir, denna BB-kräm är magi. Det är bara tillgängliga i en nyans och kommer ut ur flaskan i en konstig färg, men är det möjligt att matcha nästan alla hudtoner. Jag älskar detta under sommaren då, oavsett hur mycket SPF jag slathering på min hy får en lillebror mörkare. (På tal om detta är SPF 30, också.)

Den stora täckningen är perfekt för att göra min hud ser ut som jag har inte varit uppe varannan timme på natten eftersom min förskolebarn har haft ångest mardrömmar om att sova för länge och tänkte att han håller på att vakna när i morgon är det redan över. I stället, det fräschar upp mitt ansikte utan att dölja mina fräknar som börjar poppar ut i solen.

Om du vill ha enkel no makeup makeup med massor av förmåner, BB cream är en viktig post i din väska. Innan du vet det, kommer de dagar som tillbringas stapla på lager av foundation och highlighter och allt annat kommer att verka som ett avlägset slöseri med tid.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp via denna länk.

ADVERT

Lägg till din kommentar