Barbie Är En Ashley Graham Docka, Komplett Med Låren Som Faktiskt Röra

Barbie är en Ashley Graham docka som matchar hennes mätningar

Ashley Graham är avlivning det här året. Hon var den första plus size-modell någonsin att pryda omslaget till Sports Illustrated hon hade premiär hennes egna underkläder linje på New York fashion week, och hon var oerhört hennes bad ass själv, visar upp sin härliga kurvor och även fira hennes celluliter .

I grund och botten, vi kunde inte älska henne mer.

Nu har hon även fått sin egen Barbie, komplett med matchande avstånd. Hon presenterades med det på Glamour Women of the Year Awards.

Bild via Matt Winkelmeyer/Getty Images för Glamour

Leta. På. Detta. Dockan.

Hård katt öga? Kolla. Jätte fälgar? Kolla. Faktiska höfterna? Kolla. Docka låren ens röra, som är definitivt en första för Barbie.

Jag vill med detta Bar– jag menar, min dotter vill ha denna Barbie. Åh, vem är jag skojar? Jag vill ha denna Barbie. Tyvärr är det bara en engångsföreteelse, och som inte finns att köpa. Men något säger mig att det trycker på det genererat ensam kan gunga Mattel beslut att göra här.

"Jag har aldrig riktigt tänkt på att jag inte ser ut som henne växa upp, jag tyckte bara att hon var perfekt" Graham sa Huffington Post med hänvisning till Barbie. "Om jag hade en Barbie som var min storlek, jag trodde att min storlek var normalt. Unga flickor nu få att växa upp och se att deras kroppar är normal, vilket jag tycker är så stärkande och uppmuntrande att den yngre generationen."

Hon hade en förutsättning för att göra en docka i hennes bild dock. "Allt vi gjorde var att ta en 360-graders bilder av min kropp för att skicka till dem, och efteråt vi fyllas ut några detaljer. Färgen på mitt hår, några detaljer i ansiktet som skönhet märken och full ögonbryn. Antalet en förutsättning var dock att hennes lår rörd. Jag var liksom, " Killar, vi kan göra detta till Barbie, men om hennes lår rör inte, hon är inte äkta.'"

Jag bryr mig inte vad någon säger om Barbie, så vitt jag är orolig för att hon kan inte göra fel. Barbie var blank slate jag hällde alla mina drömmar som barn. Min Barbie var en entreprenör och en badass, och hennes lilla midja inte stoppa det. Men hade jag haft detta figur att titta på? Det skulle ha varit fantastiskt. Alla kurviga tjejer vet hur det är att inte ha en docka i deras image. Men tack vare Mattel, vi slutligen gör. De släppte nya former kropp och hud toner för Barbie detta år. Hon är bättre än någonsin.

"Vi måste låta flickor vet, det spelar ingen roll vilken form du kommer i, säger Tanya Missad, Mattel Director of Consumer Insights. "Att allt är möjligt."

Om allt är verkligen möjligt, vill vi att du ska göra detta Ashley Graham docka som är tillgängliga för köp, STAT. Vänligen och tack.

ADVERT

Lägg till din kommentar