Jag Är Förbjudna Jake Paul Och Paul Logan Från Vårt Hus – Och Detta Är Varför

Några saker som är förbjudna eller off-gränser i mitt hus. Jag vill inte förbjuda R-rankade filmer eller böcker med fula humor. Vi har inte skärmen tidsfrister eller mat begränsningar. Och Jag inte ens upprörd när mina barn svär — så länge de inte är elaka och använda det i rätt sammanhang.

Men det är en sak som är förbjudet i vårt hus — Jake Paul och Paul Logan. Eller som jag vill kalla dem, Douchebag Bros.

Om du inte har en tonåring eller tween, du kan ha turen att aldrig ha hört talas om Logan bröder tills nyligen. Och om du fortfarande inte vet vem Paul Logan är efter vidriga och hemska YouTube stunt där delade han faktiskt bilder på en död kropp som hänger från ett träd efter en uppenbar självmord, anser dig mycket lycklig.

Om du har hört talas om dem, du vet förmodligen att de är bröder som steg till berömmelse att göra kontaktsökande videoklipp på den nu nerlagda plattform för sociala medier Vinstockar och nu YouTube "superstjärna." Jake Paul även hade en kort vistelse på Disney Channel Bizaardvark där han irriterad föräldrar med hans self-aggrandizing varumärke för humor.

Men även innan Logan Paul ' s mest skrämmande "stunt", det fanns gott om skäl att hata dem. De är sura och stinker av vitt privilegium och rätt. Och medan jag kommer att ge att de är entreprenörer av olika slag för nytta av ett nytt medium, sin "talang" bidrar till världen. De är stolta över att bygga en karriär som består av hån och självupptagenhet. Jake Paul skröt att han var mer kraftfull än media jätten som hjälpt till att bygga upp sin karriär, säger "Även Disney—off the record, men på post—vet att jag har makt. De älskar mig på grund av det."

Helvete, Jake Paul lyckades till och med piss off hela hans grannskap, stolt skryt, "grannarna hatar mig." Och när han fick veta att grannar klagat på gatan är en "cirkus", svarade han: "jag menar, men folk gillar att gå på cirkus, eller hur?" Umm, NEJ.

Efter att jag stått ut vad som kändes som timmar av mina söner spelar och sjunger tillsammans för att Jake Paul är vidrig ode till sig själv, "Vardagliga Bro" ( en av de mest ogillade YouTube-videor av alla tid ), Jag så småningom lägga mina lägga ner för några månader sedan och sade att nu RÄCKER det! Det var inte bara det att deras braggadocious beteende fick mig att kasta upp i min mun, det var helt motbjudande budskap om att deras personas var att skicka till mina söner — som var i princip att vara så högt, självupptagen, och oförskämd som möjligt kommer att få dig berömmelse, pengar och makt. Och tro mig, det är sista meddelande till min son behöver höra i våra redan giftiga, patriarkala världen.

Så en eftermiddag för ett par månader sedan, jag berättade för mina barn att de inte var tillåtna att titta på eller lyssna till Jake eller Paul Logan i vårt hus längre. På alla. Och, jag var inte föregår med gott exempel på detta.

Jag är inte naiv nog att tro att mina barn inte sjunga sin hemska YouTube ramsor på skolan eller att de inte titta på sina videor på andra vänners hus. Naturligtvis, det gör de. Men eftersom de fortfarande är unga och jag och min man har inte förlorat alla street cred med dem, våra åsikter fortfarande frågan — åtminstone lite. Och jag gillar att tänka att eftersom vi är så laissez faire om saker som R-betygsätta filmer, svordomar och tv i största allmänhet, att vår förbud mot att detta betyder något. Det är inte bara en "du kan inte göra detta" - regeln, men ett meddelande om att hata — av alla slag — inte kommer att tolereras.

Inte i det här huset, minst.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar