Ban.do Är En Skatt, Och jag Känner Att jag Måste Sprida Ordet

Ban.inte är det varumärke som du kanske aldrig har hört talas om, men du kanske behöver i ditt liv.

Min sena natten rullning sessioner sällan ge produktiva resultat. Jag hamnar ofta köpa random saker som jag tror att vi inte kan leva utan, som en hästhuvud ekorre matare eller 3-fots Snickers bar, då är jag med häpnad när de anländer. Som, ja, dessa är awesome, men då gjorde jag för dem och vad som var min tankeprocess?

Amazon

Ban.do är en skatt ändå. Roliga, glada, och garanterat att göra dig att le. Jag höll landning på sina grejer samtidigt söka efter olika gåvor och försöker att motivera köpet för gåvan mottagaren och mig själv. Jag menar, som mammor, vi är ständigt höra att vi måste behandla oss själva och träna lite själv-och sjukvård, rätt? Rätt. Så, Jag ska ta två, vänligen .

Från stillastående till gym påsar, de har dig täckt. Kolla upp det.

Förmodligen den bästa gym (eller carry-on) väska för alla tid:

Amazon

Också, förmodligen den bästa kylaren tote (sommaren är på väg!) för alla tid:

Amazon

Vi är alla upptagna, så vi kan lika gärna låta världen veta, eftersom vi sip våra iskaffe från parkbänk:

Amazon

Vi är också bara göra vårt bästa, och sannolikt toting runt en flaska vatten vid alla tider, så vi kan lika gärna låta världen veta att också:

Och för dessa ändlösa sommaren att-göra-listor från vad man ska packa för sleepaway camp till vilken butik som har den bästa försäljning på popsicles (för barnen) och sprit (för föräldrar):

Amazon

Amazon

Om du är som mig, och du njuta av sen-natten bläddra shopping, eller om du funderar på att unna dig själv (eller en vän), jag känner att du inte kan gå fel här. Vi alla kunde använda lite mer touch, eller hur? Och pizza. Touch och pizza. Okej, efter detta jag definitivt att få pizza (och att tote bag).

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp med hjälp av dessa länkar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar