Här Är 8 Skäl Sommar Detox Är På Riktigt

Vet du vad mina barn började göra i sommar? De började sova i. Detta var en mirakulös förändring som jag tagit med varje fiber av min varelse. De vaknade glad och utvilad, och så gjorde jag och jag fick reda på att glada och utvilade barn har bättre attityder, spela tillsammans på ett mer effektivt sätt, och, viktigast av allt, lämna mig inte ensam längre perioder. Att vara en work-at-home-mamma, det här är vad som fanns i drömmarnas värld. Jag kunde få mitt skrivande gjort varenda dag, och livet var härligt till om den första veckan i augusti, då insåg jag något hemskt.

Skolan börjar snart — w ith sina scheman och vakna upp och *ryser* läxor.

Jag skulle vilja att denna möjlighet att formellt be om ursäkt till en viktig person i mitt liv: Sommar, jag tar tillbaka varje dålig sak som jag någonsin sagt om dig. Du är en härlig odjuret med din sovande i och lata dagar och spontana resor till poolen. Jag helhjärtat om ursäkt för att kritisera din brist på schemat och din sorg och din devil-may-care attityd. Jag är så ledsen att vi kämpade. Förlåt mig.

Här är några skäl till varför sommar detox har varit riktigt i min familj:

1. Vi är dragkraft i back-to-school schema.

Det är inte så att vi alla försiktigt ledde in land tillbaka-till-skolan . Nope. En dag, du och dina barn plaskar i poolen och sedan nästa, du är helt enkelt trycks in i en Tillbaka-till-Skolan Natt och PTA ice cream social och spel fotboll och läxor. Det är ansträngande för någon som inte ens slitna riktiga skor för ett par veckor.

2. Vi behöver inte sova i.

Nämnde jag att båda mina barn började sova i sommar? Jag menar inte att skryta, men det är bara att jag har väntat på att detta ska hända för 10 långa år. Tio år, människor.

3. Barnen har glömt alla sina får-redo färdigheter.

Min son bara står där på morgonen som om han är i chock att världen börjar faktiskt på ett så tidigt timme . Jag säger, "du Kanske borde lägga lite strumpor på, son?" och han blir förvirrad, som om jag talar ett annat språk, eftersom han inte ens har hört ordet "strumpor" i tre månader.

4. Det finns SÅ MÅNGA KLÄDER.

De faktiskt inte har att bära byxor på benen och eventuellt en ljus jacka och — åh min gud — de bara inte kan hantera alla av tyget i deras liv.

5. Mina listor måste listorna.

Det är handla kläder och skolmaterial, och frisyrer, och snacks och grejer till lunch och nya ryggsäckar och kappor och — hoppsan — vi kan faktiskt inte har råd att äta den här veckan.

6. Ingen mer lata eftermiddagar.

Det är fotboll, dans, läxor och tvätta alla dessa jävla kläder som alla har att bära nu.

7. Säga adjö till aldrig sinande filmkvällar.

Vi kan inte stanna upp sent, gos i soffan och tittar på film eftersom vi faktiskt har för att vakna upp på morgonen och få våra barn till skolan för att vara "goda föräldrar" och "fungerande medlemmar av samhället."

8. Alla runt omkring mig är skranglig.

Jag ska bara komma ut och säga det: människor i min familj väder ändra dåligt. Vi låtsas vara glad när allt vi egentligen vill göra är att gå och gömma sig i våra sängar och hoppas att alla läskiga förändring går bort. Så, vi tar till skranglig. Tyvärr, världen.

Så, för alla de familjer där ute som tar en tillbaka-till-skolan-bilder och leende, men är faktiskt beklaga bortgången av en annan sommar, jag känner dig. Låt oss bara hoppas att våra barn kommer ihåg allt som sover i när jullovet rullar runt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar