Tillbaka till Skolan, Pottery Barn Kids Stil

Tillbaka till skolan redskap katalog från Pottery Barn Kids och Teens kom förra veckan (ja, det är fortfarande JULI.) Tack Gud, för nu kan vi alla andas en suck av ivy league elementary school lättnad. Jag börjar bli lite nervös att jag bara tillbaka till skolan redskap alternativ skulle vara att gawd hemska röda bullseye plats, vet du den vi sorta uttala quasi franska. Jag menar, jag vill inte köpa mina barnens matlåda på samma ställe där jag köper mina tamponger!

Så, när min brevlåda lossas de tillbaka till skolan sidor av hösten katalog eufori, jag hoppade in i mitt hus, praktiskt taget yra, som innehar samtliga av dess blanka godhet. Nu kan jag sitta ner, slappna av och ha en perfekt bird ' s eye titta på allt som mina egna barn och mitt hem finns INTE.

Jag vet inte om dig, men jag personligen älskar känslan mer sämre, mer stilistiskt utmanas och mer parentally olämplig än vad jag redan gjorde innan. Så låt oss gå Tillbaka till Skolan, shopping, Pottery Barn Kids stil, ska vi?

1. Din barnens lunch bättre att Bento stil. Och också utarbetats av personal från Hela Livsmedel, och som serveras i en $50 rostfritt stål uppdelad feng shui-stil i rutan. Eftersom PB&J, en banan, och vissa marker är 2005. Får du bara en aning irriterad när ditt barn förlorar en $1 Ziploc container? Tänk på hur nöjd du kommer vara när de kommer hem utan denna skönhet.

2. Ditt barn måste ha ett eget hem kontor. Komplett med en $700 justerbar läder stol, en gammal slå upp resväskan en la sparsamhet butik, hängande i industriell letar lampor som scream "jailhouse", en tidskrift sortering system, och en burk matlåda ca 1940. Sorry mini VD: s, men jag gjorde mitt gånger tabeller på köksbordet, och visade sig fint. Som ett faktum, jag kan faktiskt koncentrera mig och skriva detta inlägg från min nuvarande kontor, tvättstuga.

3. College studentrummet garderober är inte bara för öl längre. Eftersom du definitivt behöver en plats att lagra 30 par skor du tog med dig. Och typiskt studentrum har gott om plats för rullande vagnar och lådor gjorda av linne. Jag är säker på att de kommer att aldrig, någonsin, se pizza fett eller kräkas.

4. High school är svårt för din dotter, så hon behöver en "lounge" - rum. Efter en lång dag av 19th century upplyst och negativa heltal, jag gillar också att komma hem och lägga sig som en Kardashian på en mjuk fåtölj med stjärniga kuddar, under en ljuskrona, en vägg som bakgrund för att påminna mig hur "Bra" jag är, och omgiven av gamla vinylskivor och resväskor. Igen med vintage väskor! Memo to self: Nästa gång du ser en på Hospice thrift store för $5, KÖPA och EBAY.

5. Allt ditt barn äger måste vara personlig. Japp. Även det. Mina barns skola leverans listan säger att han behöver 6 spiral bärbara datorer. Ingen biggie, detta kommer bara ställa mig tillbaka ungefär $60, och de kommer att bo som skarp och fräsch som de gör på den här bilden året runt. Och ärligt talat, det är en sådan smärta i röven för mitt barn att ha att SKRIVA sina namn på alla sina saker. Det är inte som det finns barn som lever i fattigdom, som jag kunde helt outfit med en ryggsäck, en matlåda, och varje skola försörjning de behöver för hela året med samma $60. Välgörenhet, shmarity - lilla Todd behöver veta Spidey är alla HANS!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar