10 Saker Jag Fruktar Att Om Tillbaka-Till-Skolan Säsong

Det finns saker jag inte tycker om sommarlov, såsom (ogrundade och löjligt) stönar av "jag är booooored "den försvinnande av stora mängder mat den minut som den träffar kylskåp, och det faktum att sommaren faktiskt inte är så mycket av en "paus" på alla.

Men även om mina barn har använt de flesta av deras sommar på ett uppdrag att zappa vad som återstår av min mentala hälsa, jag är faktiskt lite sorgligt att det är snart dags att skicka dem tillbaka till skolan. Eftersom det finns definitivt saker jag fruktar att om tillbaka-till-skolan-säsongen — till exempel...

1. Läggdags

Jag är en seriös latmask när det kommer till sommaren bedtimes. Jag låter mina barn somnar på soffan, golvet, stolar, när och var de råkar förlora slaget i deras personliga korståg för vakenhet. Men det beror på att jag spenderar hela läsåret att upprätthålla en strikt läggdags schema (och slitit i mitt hår för att försöka genomdriva det). Så jag är inte precis ser fram emot att genomföra den tillbaka-till-skolan-schema igen, speciellt med tanke på att de första veckorna av skolan, det kommer fortfarande att vara semi-ljus utanför när jag skickar mina barn till sängs. Som kommer att gå över som en bajskorv i en punch skål.

2. Gå Upp Tidigt

Mina barn har alltid varit morgonpigga — på helger och helgdagar, är det. Men på skolan i morgon, jag har att vräka dem från deras sängar med hjälp av en truck, ett nötkreatur prod och en industriell storlek vakuum. Det är ansträngande. Åtminstone under sommaren, ingen ska tvingas bändas från mellan lakanen.

3. Tillbaka-till-Skolan-Shopping

Några kunniga moms fylla på med skolmaterial och kläder under hela året, så de är inte träffa alla på en gång när skolan börjar. Jag är tyvärr inte en av dessa mammor, även om jag svär att en dag kommer jag att vara. (Se min Pinterest styrelser för alla andra idealistiska saker jag "kommer att få.") Istället är jag mamma du ser i butiken, driver en vagn som är omgiven av glada barn och bombarderas med skrik, "jag behöver en av dessa! Och en av dessa! Och kan jag få mapparna med Ninja Turtles på dem?" samtidigt som man försöker att samråda med flera leverera listor, medan också försöker att komma ihåg skor och byxor storlekar och gråter när jag tittar på den totala på ett kvitto som är längre än mitt sjätte grader. Jag är en frossare för straff, tydligen.

4. Att Tänka På Luncher

Du vet vad mina barn har för lunch under sommaren? Vad de förbereder sig för sig själva — flingor, smörgåsar, ramen nudlar, något tveksamt från is-skorpa djup i bröstet frys ut i garaget. Jag ärligt talat inte ge det mycket tankar. Men under läsåret, jag har att packa luncher. Och friska, och anständigt att inte höja röda flaggor om den övergripande kvaliteten på mina barns kost — för om jag lämnade det till dem, de skulle äta pudding koppar och Cheez-Sin. Det är antingen det eller betala för en skollunch som de kommer oundvikligen att sluta slösa bort 75% av.

5. Letar du efter Skor Varje Morgon

Jag håller väntar på den dagen då mina barn kommer att lära dig att om du sätter på dina skor där de hör hemma när du tar dem, du kommer aldrig att förlora dem. Men jag håller också väntar på den dagen när Förlagen " Clearing House visar upp på min dörr med en bazillion-dollar in — och jag är snabbt på att förlora hoppet att någon någonsin kommer att hända. Så minst fyra förmiddagar i veckan, jag ska vara som flyger frenetiskt från rum till rum, racing klockan på en galen jakt på förvildade skor som borde ha varit i garderoben, för helvete.

6. Pick-up och Drop-off

Skolan parkeringsplats : Där normalt förnuftiga människor förlorar all känsla av artighet och värdighet. Det är som en virvel av suckage, en rörig massa av bilar som trängs och block, som drivs av människor som betalar ingen uppmärksamhet till köer och parkera där de inte har någon verksamhet parkering. Den plats där även icke-road-ragey människor som jag måste försöka extra hårt för att avstå från att vifta med sitt långfinger. Det är också den plats där mina barn maj har plockat upp ordet "idiot." Oops.

7. Att Se till att Mina Barn Är Snygg Hela Tiden

Någon mamma som berättar att hon aldrig sade: "poolen räknas som ett badkar" under sommaren är antingen ljuger eller juni Cleaver. Jag menar — jag låter inte mina barn att utveckla en skorpan eller en stank som förebådar ankomsten från en mil bort, men jag behöver inte få dem att ta bad varje natt heller. Naglarna blir lite längre mellan klipp. Deras hår växer lite mer ovårdad mellan trim. Eftersom på sommaren, jag vet faktiskt inte ge mycket för en skit. Men de måste se mer presentabel för skolan. Suck.

8. Se Till Att Det Finns Rena, Samordna Outfits

Häromdagen kom min son ner bär en orange-gul slips-färgad tröja med röd och blå rutiga shorts. Och jag brydde mig inte, eftersom sommar . Pyjamas hela dagen? Säker. Så länge det innebär att jag inte ser en naken röv på min soffa, sedan med alla medel, ha på dig vad du vill. Under skolan, men jag måste se till att de väljer kläder som faktiskt gå tillsammans och garanti som sagt kläder kommer att vara både ren och lätt åtkomliga. Det innebär faktiskt att bo på toppen av tvätt. Skräck!

9. Läxor

Kalla mig galen, men jag gillar inte att spendera mina kvällar med att säga " gör din hemläxa "en miljon gånger, att hitta skarpa pennor och anständigt suddgummin, lyssna på gnäll, och kontrollera svaren och känna sig som en idiot för det här är inte det sätt jag lärt mig matte.

10. Allmänna Skyldigheter

Medan vår sommar schema är avslappnad och go-with-the-flow, vår skola år schemat är sylt packad med mer saker att komma ihåg (eller, i mitt fall, att glömma). Det finns olika skol-och deadlines och möten och konferenser och projekt och tillstånd glider som borde ha undertecknats för tre dagar sedan. För att inte tala extracurricular sporter och klubbar och födelsedagskalas. Tur att jag har en personlig assistent för att hjälpa mig att hålla reda på alla saker. Åh vänta... nej, jag vet inte.

Med tanke på alla dessa saker, sommaren är inte så illa trots allt. Jag önskar bara att det inte tar mig hela sommaren för att komma till den insikten. Men som jag förbereder att skicka mina barn till skolan, jag måste hålla i åtanke att jag är nog inte rädda för det hälften så mycket som sina lärare.

Jag kanske borde skicka en flaska vin med alla nya anteckningsböcker och pennor i år.

ADVERT

Lägg till din kommentar