Min Baby Trodde Att Mitt Kön Leksak Var En Telefon

Det blir inte något mer dödligt än detta.

Alla vet att nattduksbord lådor är heliga. De är för din onämnbara. Jag menar inte att trosor, jag menar saker du behöver bredvid sängen för en anledning. Ok, bra: De är för kön grejer.

Nattduksbord lådor för kondomer, glidmedel, handbojor, klädnypor eller vad det mina damer och inspiration till att köpa i tid av Femtio Nyanser av Grå. (Jag har inte läst den—har jag missat något? Startkablar, kanske?) Hur som helst, dessa lådor är också hem för många en kvinnas bästa vän: hennes vibrator.

Jag är inte blyg om det faktum att jag har en vibrator eller två.

För en stund, att jag skapat mig själv som något av en Vibrator Fairy. För min syster 21-årsdag, jag skickade henne ett vård paket som är full av roliga saker, bland annat, japp, en vibrator. Försäljare på Toyland, en institution på Lower East Side, rekommenderas en icke-hotande inledning bit, vilket är anledningen till att min syster firade vuxenlivet med en surrande, rosa, plast lilla björnen.

Jag har även mailat en vibrator utomlands en gång! Efter college, min bästa vän flög till Sydkorea för att undervisa i engelska. Hon gick av sig själv, inte talar koreanska, och trodde inte att hon skulle ha några potentiella friare för ett tag. Så jag gjorde vad vilken bra flickvän gör—jag gick vibrator shopping! Jag skickade henne den roligaste, men fortfarande användbar sak som jag kunde hitta: en liten, vibrerande, varma rosa dildo som heter "Jelly Jr" Hon var nöjd med sin nya pojkvän, det er leksak. Hon skämtade om att ta ut honom för drycker eller köpa honom en jaunty liten hatt. Jag är ganska säker på att hade Instagram uppfunnits sedan, Jelly Jr skulle ha haft sitt eget konto, fylld med bilder på honom poserar vid turistattraktioner och med selfies i barer.

Det är i allmänhet hur jag närmar mig kön och sex utstyrsel: skrattar.

Sex är kul. Sex är roligt. Dessa typer av saker i allmänhet inte inte genera mig. Tills något inte bara pinsamt, men direkt fel hänt. Något som inte bara bryta ner den barriär som skiljer Mamma Jen och Person Jen, men snubblade över det.

Jag är en stay-at-home-mom. När min 5-åriga son går i skolan, min 18-månader gamla son är hemma med mig hela dagen, varje dag. Han är min skugga. Vart jag än går, han går. En morgon när jag var äntligen komma runt att borsta mina tänder, min son vandrade ut ur badrummet och in i mitt sovrum.

Just nu är han i en fas där det enda han gillar bättre än att stänga saker är att öppna dem. Det första han på väg till min byrå för att öppna och stänga lådor. Sedan flyttade han vidare, blanda till mitt nattduksbord. Jag var halvvägs att betala uppmärksamhet till honom när jag börja plocka mina ögonbryn. Jag såg honom öppna lådan och når, peta runt med sin rultig fingrar. Jag trodde inte att han skulle hitta vad jag begravd i ryggen. Jag hade fel.

Han drog sin hand, kramade min lavendel vibrator. Chockad, jag knappt registrerade vad han hade innan han satte den mot örat och med ett leende sade, "Hell-o. Hell-o."

Och det, mina vänner, var den dagen min bebis svarade min vibrator.

Detta verk publicerades ursprungligen på Din Tango .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar