Detta Är Att Leva Med En 4-Månaders Gamla Asshole

Influensa, en magsjuka, det ick, vad du vill kalla det. Jag hade det. Putrescence var på väg ut i båda ändarna varje gång jag ställde mig upp. Gissa vem som inte ger ett dugg och bestämde mig för ikväll är det natten att han kommer att vakna upp varje två timmar och gråta tills jag ger sin 20-pund röv en flaska? Min 4 månader gamla, som är vem. Vet du varför? Eftersom han är en skitstövel . Vet du vad jag gjorde? Jag viskade sternly i hans ansikte, min senaste favorit bok, citat: "Go fuck to sleep."

Varför? Eftersom jag är ett rövhål också. Det var bara en av många nätter jag tillbringat i de fyra korta månader gunga honom tillbaka för att sova, gråter tillsammans med honom, mig av utmattning, han från vad det var. Vem vet? Hans blöja var i ett gäng? Vitt brus maskinen var inte högt nog? Oavsett, den här kvällen, jag tvingade tillbaka torr häver sig för att trösta honom och trött som önskar att jag bara kunde vara tillbaka i pre-baby dagar då jag kunde sova så länge jag ville. Som önskar att deras egna barn existens? Undrade jag. Assholes, som är vem.

Vi var alla äntligen läkt och bajsa normalt igen när barnet plötsligt bestämde sig för att den enda gången han skulle inte att gråta var när en av oss höll honom upprätt på vårt varv så att han kunde studsa själv på sin lilla korv ben. Du vet hur stor en studsande 20-pund 4-månader gamla är för att bygga muskler i armarna? Kanske den här gången var han är omtänksam! En omtänksam asshole.

För tre dagar, vi passerade honom fram och tillbaka, håller honom under hans armhålor bara tillräckligt hög för att han skulle kunna bouncy-bouncy-studsa upp och ner tills han var utmattad tillräckligt för att placeras bekvämt i hans swing för en 20-minuters tupplur. Det är rätt, den enda plats i vår lilla bakre kommer tupplur är i sin swing. Tacka Gud för att det var begåvad till oss genom kloka föräldrar på vår baby dusch. Dessa människor är avgjort inte skitstövlar.

Hur som helst, med biceps som skulle skam en CrossFitter tillräckligt ont och redo för en paus, min man och jag bestämde att det var dags att investera i en Jumperoo. Den Jumperoo valen är oändliga. Erfarna föräldrar i Mål log medvetet på oss när vi stod framför babysittern visa, att noggrant läsa produktfakta för att avgöra vilket som skulle ge den perfekta mixen av underhållning och motion. Vi slutligen bosatte sig på en som spelar vår sons favorit klassisk musik. $100 dollar senare var vi alla i bilen på väg hem för att ställa upp. Min man och jag delade en lättad leende. Detta kommer att vara gadget som kommer att underhålla honom medan vi, ni vet, diska, tvätta, eller gömma sig på uteplatsen och dricka öl tills skam att låta barnet gadget industrin för att suga pengar ur oss avtagit.

Min handy man ställa upp Jumperoo, och vi placerade barnet bekvämt inne på sin lilla stoppad sits, och de ligger tillräckligt långt från marken för att tillåta honom att studsa sig på sin lite rultig ben. Vet du vad han gjorde? Han log för fem sekunder och då började skriker och fäktar med armarna ilsket, smällde hans lilla Michelin Man rullar in diverse föremål strategiskt placerade för optimal spädbarns-underhållning tills en av oss plockade upp honom och tröstade honom. Besegra! Vi lämnade honom att gråta av ilska för några minuter, eftersom, du vet, assholes.

Det finns lite asshole. Det är OK att hata att innebära att gamla Jumperoo. Ingen biggie, son. Vi köpte bara det med pengar vi inte har, eftersom vi spenderar en mindre förmögenhet på formel och dagvård. Titta på hur menar du, vägrar att studsa du på vår varv för timmar på slutet när maten ruttnar i diskhon och hundarna gå vilda. (Kanske när han får sitt första jobb vi kan skicka honom en faktura. Eftersom vi är idioter som håller koll på våra utgifter som.)

Nästa dag har jag placerade honom i jumperoo igen. Barn har detta asshole tendens att vilja något i dag som de avskydde en dag tidigare. Föräldrar, amirite? Jag höll andan och hoppades att han skulle få se glädjen i hans Jumperoo och delightedly studsa länge nog för mig att städa hela huset och ta en tupplur. Nope. Försök igen, trött mamma. Han tog tag i den ljusa leende solros närmast till hans vänster hand och drog den ursinnigt mot hans gapande mun. Det vägrade att vika. Den leende på sin lilla mjuka plast solros ansikte verkade vara pika honom. Han låta det gå och svängde en arg, fet liten näve på det som om stansning det skulle göra att det plötsligt böjbar. Ingen tärningar, pojke, stansning saker sällan gör dem följa. Besegrade han tog solros med båda händerna och skrek i sin dumma leende ansikte. Eftersom han är en skitstövel.

Vad har jag gjort? Jag skrattade. Jag skrattade och skrattade. Inte för att jag vill att min son för att lida eller känna sig ständigt frustrerade, men, eftersom, tja, du vet var detta är på väg. Mestadels jag skrattade för att det är en liten besvikelse, den första av många, många fler han kommer säkert att uppleva i sitt liv.

Åren före honom kommer att ge många orubbliga smiley solrosor som skrattar i hans ansikte. Snart kommer han lära sig att han inte kan skrika och sparka och slå sin väg genom livet. Jag tänkte tillbaka på natten av illamående, min egen frustration, mitt eget behov av att skrika på den maktlöshet jag hade över situationen. Åsynen av min skrikande lilla rövhål få sin första lektion i hur saker och ting inte alltid går din väg gav mig en känsla av lättnad. Det är OK att vara frustrerad, utmattad, utsliten. Vi alla att uppleva dessa saker. Ingen av oss är speciella, vi är inte heller immun mot den oundvikliga frustration livet kommer att föra oss. Vi kan alltid försöka igen i morgon, eller bara låta det gå.

Jag plockade upp honom och han lindade sina små armar runt min hals och tryckte hans ansikte mot mitt.

Det, det, lilla rövhål. Din mamma är ett rövhål också.

Och vi kommer att vara OK.

ADVERT

Lägg till din kommentar