10 Barn Firsts Du Aldrig Vill Uppleva Igen

Barn växa upp för fort.

Jag är nog inte berätta för dig om något du inte vet, om inte idag du råkar ha en av dem Hur länge är det tills grabben har att flytta ut och få ett jobb igen??? dagar. På dessa dagar, det verkar som de kommer aldrig att växa upp.

Igår kväll, när vi såg Maddie tulta runt och förvandlas till en vuxen som mitt framför våra ögon, Gerry frågade mig: "Om vetenskapen kom fram med ett sätt att stoppa åldrandet för oss, skulle du vilja ha fler barn?"

Mitt svar, efter att jag slutat skratta, var ett rungande, "Hell. Nej." Vilket förvånade mig lite i början, att vara att säker på att jag var klar med barn. Men när han frågade mig varför, svaret kom ganska lätt. Något om nio månader av fysiskt obehag, följt av hjärnan-sprickbildning, fruktansvärda smärtan, och också något om att ta ett andetag mellan skrik bara för att höra läkaren säga, "jag kan inte räkna ut om allt detta blod som kommer från" medan en 12 000 watt helljuset lyser upp din nedre regionerna för en publik på ett universitetssjukhus.

Fortfarande, en del av säkerheten, den avveckling av det, gör mig fruktansvärt ledsen. Maddie är redan 18 månader gamla – inga fler första leenden, inga fler första stegen, ingen mer första scrunchy ansikte gjorde vid den första smaken av den första skålen för att äckliga ris flingor välling.

*sniff*

Men när jag börjar att få alla gooshy och sentimental, jag kom ihåg att det finns ANDRA barn-relaterade nyheter jag kommer aldrig att ta itu med igen, antingen.

1. Första projektilen spit-up som kräver att alla får i badkaret. Genast. Fullt påklädda.

2. Först torkas upp, krispigt navelsträngen stubben hittade flyter runt lös inne footie pyjamas.

3. Första samtalet till giftinformationscentralen .

4. Första gången Poison Control operator skrattar åt dig när du rapporterar, "Mitt barn åt Butt Klistra in".

5. Första stora utflykt utan en blöja väska och den resulterande strumpa-och-el-tejp MacGyvered blöja, tillämpas samtidigt som man försöker att inte röra något ytor på en offentlig toalett.

6. Första bågen örhänge bryskt bort i ett plötsligt ryck rörelse av ammande spädbarn.

7. Första blöja explosion som kräver demontering, tvätt och desinficering en hel pack-n-play.

8. Första gången märker två stora våta fläckar på framsidan av din tröja... efter du har redan varit ute i det offentliga i flera timmar.

9. Första natten av förlorad sömn på grund av att barnet gråter för 7 timmar i sträck, som slutar abrupt med barnet somna lugnt fem minuter innan larmet går.

10. Först sent baby korrektur; installera ett skåp spärren på skötbordet omedelbart efter hitta din barnvakt glatt i mitten av en baby pulver utbrott.

Se? Jag känner mig mindre sniffly redan. Jag antar att jag borde ändra rubriken till 10 Barn Firsts Att jag är Ganska Glad att jag FÖRMODLIGEN inte Kommer Att Göra Igen, dock. Det gör vi fortfarande har en bebis här, trots allt. Det är inte för sent för henne att äta lite Rumpa och Klistra in.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar