Varför Vissa Barn " Bajs Luktar Muffins Eller Smörade Popcorn

Jag hade tre barn mycket nära samman, och för tre månader, de var alla i blöjor på samma gång. Jag skit du inte, jag hade drömmar som jag var i en blöja förändras löpande bandet och om jag inte får blöjor ändras innan summer gick, alla mina barn skulle få tas bort från mig. Tror du att jag skulle ha blivit överväldigad?

GIPHY.KOM

Sedan var det natten efter att de hade alla sprutar i 24 timmar och vi gick igenom en låda och en halv av blöjor, jag drömde att jag var inlåst i ett utedass och shitter var överfyllda och läcker på mina tår.Det var inte väldigt långt från min verklighet och jag vaknade undrade när jag skulle komma ut av denna butt-tryffel verksamhet.

GIPHY

Jag såg ljuset i slutet av tunneln när min 3-åriga och 2-åriga potta utbildade vid samma tid, som var en helt annan historia i sig själv (jag är fortfarande återhämtar sig och det har varit 13 år), men i slutändan var det värt det eftersom vi sparat ett skit massor av pengar på blöjor.

Med min församling linje blöja föränderliga dagar bakom mig, jag började märka något: När jag skulle få min yngsta (som var ca 3 månader gammal) från sin säng och gå vidare för att ändra sin tupplur tid nuggets, jag skulle öppna dörren till sitt rum och det luktade som ett bageri upp i det. Jag skojar inte. Hans skit blöjor luktade...ganska bra.

Vid första jag började fråga mig själv om jag skulle bakat en tårta dagen. Gjorde doften osar upp för trappan och blir instängd i sitt rum?

Men efter att märka hans rum luktade som plättsmeten, vanilj frosting, eller nybakade pannkakor varje jävla dag, och jag var ganska säker på att jag inte har något i ugnen började jag tror att min hjärna spelar spratt på mig. Kanske den enda anledningen till att jag hittade hans avlopp ormar luktade trevligt var eftersom jag bara hade en blöja tenderar med nu, eller kanske det var kronisk sömnbrist spelar spratt på mig.

Men efter att jag gick för att få honom en solig eftermiddag när hans tollar riktigt haft tid att brygga, och jag fick begär efter buttercream frosting och svor att han måste ha haft en socker kaka ljus som brinner i hans rum, jag började tänka att jag kanske förlorar min jävla själ.

Kanske jag älskar mina knubbiga, skinande baby lite för mycket, Jag tänkte när jag kom fram för våtservetter som han log mot mig. Vars skit luktar som en jävla bröllopstårta?

En dag, min äldsta son brast i rummet och frågade om jag fick äta kakor i det, och jag kände mig lite mer underbyggd. Men jag höll fortfarande det faktum att jag gillade lukten av mitt barns avföring till mig själv.

Efter allt, hur gör man för att prata om sådana saker? Tycker du helt enkelt att be dig mamma vänner om de njuter av att andas in deras barns tollar så mycket som du gör?

En kväll när min vanilj cake batter squirter gick till sängs, han vaknade några timmar senare med en öring som flyter i hans blöja och min man gick upp för att ändra honom . När han kom ner med smutsig blöja i handen och frågade, "Varför inte Jack' s bajs luktar pannkakor," jag hoppade upp.

Jag var inte förlora min jävla sinne, hans bajs gjorde luktar jättegott!

Jag kunde äntligen släppa min osäkerhet om tycke doften av mina barn är skit och det var härligt. Det är så glädjande när du inte är den enda som får ett sug efter ark kaka efter din baby blåser lera.

Efter att Google, trots doftande bebis bajs inte hör till mina två första barn, fann jag att det faktiskt är en sak och mitt barn inte har magiska krafter som jag hade hoppats.

I en artikel för Momaha Mara Paradis, M. D. berättar om ditt barn ammas, deras bajs "har en senap gul, grön eller brun färg, och ofta en krasslig konsistens. Avföringen kan vara rinnande nog att likna diarré och kan lukta sött, till skillnad från vanliga tarm-rörelse lukt."

Om du formeln foder, kan du förvänta dig "ett färgspektrum från gula till bruna nyanser med en degig konsistens som liknar jordnötssmör. Det är vanligtvis färre stolar än ammade barn, men kan komma i större storlekar och kan ha en mer obehaglig lukt, säger Paradis.

Men, söta dofter och jordnötssmör är inte de enda dofter din bebis botten kan göra. Ashley Olen, arbete och leverans sjuksköterska och förlossning pedagog berättar för nya mammor sina barn tarm rörelser "kan likna buttered popcorn."

Vem visste att våra babes kunde härma de dofter av några av våra favorit mat? Inget behov av att tända ljus eller köpa luftrenare längre, bara ha det ammade barnet ta ett skit innan de middag du komma över och de kanske tror att du har något gott att baka i ugnen, eller om du poppar popcorn som en förrätt.

Yummers.

Skrämmande Mamma pratade med några andra mammor som gick med på deras barn tarmarna var inte riktigt som illaluktande.

Rachel K., mamma till två, säger, "Båda mina barn hade bajsar som luktade som smörade popcorn."

Och Heather B. sade att hennes barn är bajs "luktade söt och krämig" och tillägger, "Det var inte förrän vi började mata henne fast föda när hon var som hennes bajs hade en icky lukt."

Jessica K säger, "Vår första dotter bajs luktade vanilj cupcakes (för mig!)... Min far-i-lag trodde att detta var så roliga, bestämde han sig för att ständigt ge mig vanilj cupcakes från mataffären när han skulle besöka."

GIPHY.KOM

Om du har varit kärleksfull lukten av dina barn bajs och att det faktiskt gör dig sugen på sötsaker som Mormor brukade göra när du kommer in i deras rum för att ändra deras laddad blöja har fred i sinnet att veta att du är inte ensam, och din hemlighet är säker hos oss.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar