KVINNOR. GÖRA. INTE. OWE. MÄN. SEX.

Den Aziz Ansari historien är en obehaglig påminnelse om att män får lära sig att känna rätt till sex — och vi tillåter dem att

Jag var på resa genom Grekland i min 20-talet när min reskamrat, fick en dålig fall av matförgiftning. Jag hade bott hos henne i flera dagar, men när hon var på bättringsvägen, jag bestämde mig för en solo promenad i den södra stranden, staden där vi bodde var i sin ordning. Jag kom på en söt taverna med utemöbler av en pittoresk fisherman ' s pier. Jag tog en stol och beställde middag.

Restaurangen är maitre d' hände också att vara ägarens son. Han var en charmig och vacker grekisk man, runt samma ålder som mig. Han började visa mig en del uppmärksamhet när jag satt och beställde. Det var trevligt. Ingenting om att sätta igång något larm eller flippade ut mig. Vi fick aldrig till anledningen till att jag var mat ensam — som min reskamrat var sjuk, så jag antar att i efterhand att han trodde att jag var på resa med mig själv.

När jag var klar med middag, bad han mig att gå till en lokal disco. Jag gladeligen accepterade. Jag var glad över att komma ut på stan, och han var en charmerande värd. Vi gick till krogen tillsammans och han verkade känna alla vi mötte. De har alla svarat på honom med en varm, välkomnande armar. Den grupp av vänner som monteras på disco var intressant och engagerande. Jag hade en bra kväll och riktigt glad att jag hade turen att finna en nådig guide.

Efter ca en timme på klubben, han frågade om jag skulle vilja ha en resa tillbaka till den lägenhet som jag vill hyra. Det hade varit ungefär en 15 minuters promenad in till stan — inte en stor trek, men jag accepterade eftersom det vid denna punkt skulle jag kände mig väldigt bekväm med den man som verkade vet alla som passerade oss på gatan. Vi hade pratat om att kanske ha lunch nästa dag — jag var verkligen glada över att se denna person igen. Med några reservationer, jag kom in i hans bil.

Det dröjde inte länge efter började vi köra att jag märkte att vi var på väg i motsatt riktning än vad jag hade bett. Jag sade, "Min lägenhet är ner main street — över det." Det tog honom några minuter att svara, och i dessa stunder som jag insåg att han nu har "förväntat sig" något från mig. Jag fick hål i min mage bara en person som varit i den här situationen vet. Min mun gick torr. Jag kunde höra hur mitt hjärta slår i mitt bröst. "Jag vill visa dig något," sade han. "Oroa dig inte! Slappna av!" Han drog in ett område som var mörka. Det var en brygga bredvid oss, en som såg ut som den typ av plats som skulle vara livliga på dagtid. Det var inte så livlig. Det var ingen runt. Det var mörkt.

Han blev mycket aggressiv, mycket snabbt. Skulle vi stod nära varandra i klubben — men det var ingen hand att hålla. Inga kyssar. Inget löfte om någon av dessa saker. Bortsett från ler mot varandra och flirta lite, det fanns ingen anledning till att denna person skulle tror jag skulle vara beredd för några full-on aggressiv fysiska angrepp. När jag berättade för honom att jag ville gå tillbaka in till stan, han började genast säga saker som "Kom igen — bara en liten puss." Men hans handlingar inte stämmer med detta ord. Han var aggressivt tag i min handled nu, drar mig mot honom. Han var plantering kyssar direkt på min mun. Jag försökte lås på dörren. Det rörde sig inte ur fläcken. Jag visste inte vad jag ska göra i detta ögonblick. Jag kände mig instängd. Jag trodde att jag skulle behöva göra en plan för att komma tillbaka runt människor.

Jag berättade för honom att vi var inklämda i bilen, skulle det inte vara bättre att gå tillbaka till min lägenhet? Han höll med. Resan tillbaka han höll sin hand på mitt lår och jag ville bryta hans jävla arm. Jag var lika delar rasande och nödställda, men jag höll masken. Jag kan fortfarande känna den kniper min käft. Jag ville andas eld. Jag ville slita honom lem från lem. Jag var så förbannad att han inte var den charmig person han hade visat mig hela natten — han var en jävla bläckfisk, och jag bokstavligen kunde ha varit någon annan kvinna bredvid honom. Jag existerade inte. Det enda som fanns var hans uthållighet. Och den panik som nu växer inuti mig, eftersom när någon inte ser dig — du finns inte längre är mänsklig. Så vem vet vad fan mer kan hända på den punkten.

Vi kom fram till foten av berget där min lägenhet satt. Det var ungefär 100 steg upp för en liten kullersten vägen. Jag sa till honom att jag skulle kolla på min reskamrat, som var sjuk och vila i rummet, för att se till att hon låg och sov. Det är där hans ansikte förändrats. Jag kunde berätta att han var besviken med tanken på att inte vara helt ensam — som att vi var i bilen. När jag klev ur bilen och sprang uppför den svängda trappan till lägenheten, jag föreställt dubbla dörrar. Skulle jag bara ha för att komma in i huset, och jag kunde låsa dörrarna bakom mig. Jag skulle vara säker igen. Jag skulle vara mig igen.

Det är vad jag gjorde. Att han äntligen hittat den lägenhet skrattar, tänker jag skämtade. Jag sa till honom: — du måste gå hem nu. Jag tänker inte röra dig. Ingenting händer här. Jag kommer inte ut. Han mumlade några ord under hans andedräkt, och vänster.

Om någon skulle tro mig om jag hade kallat detta ett sexuellt övergrepp? Jag var ute med honom. Jag spelade tillsammans i en omfattning som i bilen eftersom jag trodde att det var det enda sättet att övertyga honom att lämna. Han gjorde många oönskade förskott och famlade mig utan mitt medgivande. Jag var 100% obekväm med varje beröring. Jag var automatiskt äcklad av honom och visste att han i slutändan inte bryr sig om hur jag skulle svara på hans närmanden. Och när jag läste den Aziz Ansari historia den andra dagen, Jag gick på en date med Aziz Ansari. Det förvandlas till den värsta natten i mitt liv Jag var där med den där kvinnan. Jag var tillbaka i bilen. Jag tänker på alla de kvinnor jag känner, som har haft denna typ av "datum" — där de inte känner sig säkra, eller ens sett. Där det inte fanns någon tydlig, entusiastisk samtycke. Där de robotsvetsad gick igenom rörelserna och samtidigt försöka klura ut en flyktplan.

Fly planer kan verkligen vara synlig för personer som inte förhandla om en katastrof — men när du är "i det" — de är inte så klar. Enligt internet, vad som hände mellan Skoldag och "Nåd" var bara en dålig dag – en där hon följt och gjort dåliga beslut. De som tror att detta är en karaktär mordet att göra bokstavligen inget omnämnande av Ansari åtgärder. Inget oroväckande med hjälp av oralsex som en ice-breaker. Eller tafatt knuffande sina fingrar i hennes mun, som han såg för mycket porr och är inte helt säker på hur verkliga människor agera i sexuella situationer. Inget alarmerande om flera gånger fortsätter att gå även efter det att hon tydligt sa att hon var obekväm och ville till "stopp".

KVINNOR. GÖRA. INTE. OWE. MÄN. SEX.

TID.

Vad sägs om detta? Hur Ansari inte får vara "vaknade bae" när han behandlar kvinnor gillar detta. Vad sägs om att han inte får till hantverk avsnitt av sin populära serien "Master of None" som kretsar kring att förverkliga din vän är ett rovdjur — och klara dig från att vän för att du är så långt ovanför honom. Vad sägs om att han inte får bära en Tid Upp pin för att acceptera ett pris för att utforma en person på en show som så tydligt är inte vem han är? Och hur vi sluta oroa sig för en jävla sekund hur män uppfattas, och börja centrering kvinnor — som har förhandlat fram det här för skit i flera decennier?

The Atlantic publicerade en bit idag som finns, "Anklagelser mot komiker är ett bevis på att kvinnor är arg, tillfälligt kraftfull—och mycket, mycket farligt." Vi är farliga? Vi är farligt eftersom vi är äntligen ovillig att svälja det här för skit? Författaren i detta stycke, Caitlin Flanagan, som säger att vad som är en "Nåd" gjorde var att craft "3.000 ord om hämnd porr." Hon påstår att "den kliniska detalj som berättas är inte avsedd för att validera hennes konto så mycket som det är att såra och förnedra Ansari."

Sedan skrev hon, "är Tydligen det är ett helt land fullt av unga kvinnor som inte vet hur man ringa en taxi, och som har spenderat en hel del tid att välja ut rätt kläder för datum de hoppades skulle vara nätter att minnas. De är arga och tillfälligt kraftfull och sista natten de förstörde en man som inte förtjänar det."

Detta är hur utbredd våldtäkt kultur är: det är inte bara män luftkonditionerade att känna rätt till sex, alla andra tror att de är rätt också. Och oroa dig inte, hans karriär kommer inte att förstöras. Ingen tror att han gjort något fel.

ADVERT

Lägg till din kommentar