10 Skäl till varför Det är Häftigt Att Ha Tre Barn

Tillbaka när jag hade ett barn, jag har strävat efter perfektion. Jag ville bli den perfekt morsan av perfekt dotter. Jag hade övermänskliga ideal när det gällde barnuppfostran, och jag var ständigt sviken. Med tre barn har hjälpt mig på ett sätt jag inte kan kvantifiera. Det har fått mig att stiga över obetydliga detaljer som "är mitt hus tillräckligt rent för företaget?" eller "är mina barn är väluppfostrade nog?"

Dessa dagar mitt föräldraskap är så strömlinjeformad som min skötväska. Inga mer onödiga saker jag inte behöver. Ingen mer betona om perfektion utan istället fokusera på här och nu. Medan tre barn har drivit mig till mina gränser, det har också satt mig fri att njuta av dessa barn i sina renaste former. Några av de saker jag älskar mest...

1. Det är mest barn som du kan ha utan att behöva köpa en minibuss.

2. Det finns inget sådant som "rester."

3. Chanserna för att en av dem kommer att låta mig leva med dem är jag gammal är anständigt.

4. Du får dina pengar är värt av allt som dyra baby skit som du egentligen inte behöver men hade för att ha.

5. Alla förstår när du är sen till en händelse.

6. Du har tillräckligt med barn för att starta ett rockband.

7. En av dem som alltid vill gosa.

8. Om du har tur kan du höra tre små skrattar alla på en gång.

9. Det är alltid ett barn för att att gömma sig bakom i bilder.

10. De flesta gånger ett barn inte om din skit listan.

ADVERT

Lägg till din kommentar