Uppmärksamhet Återförsäljare: Det är Fortfarande Sommar!

De är TILLBAKA. Redan. Skolmaterial är tillbaka i butikerna.

I hälarna på den 4: e juli, medan jag ännu är kvar i hamburgare andas in, vattenmelon sörplande och pool mode, jag såg dem: Den gyllene fyrkantiga lådor av kritor staplade upp och stå rakt, nästan flinade. Regnbågens alla färger i spiral bärbara datorer, bekant satt flaskor av Elmers Lim, lite folk handen storlek sax. Alla av det, ställde upp i vad som bara var ett par veckor sedan solkräm gången.

Uppmärksamhet återförsäljare: Kan jag bara få en stund? Och kan det ögonblicket kallas SOMMAR?

Jag behöver fortfarande popsicles, solskyddskräm, hot dog bullar, och stranden spadar och hinkar. Min hjärna och mina barns hjärnor är fortfarande närvarande tagit en paus från struktur av något slag. Så, när jag ser mängder av brett ruled notebook papper och gradskivor stirrar på mig från butikshyllorna på den andra veckan i juli, jag blir lite spänd.

Jag är inte redo, människor. Inte. Redo.

Jag har fortfarande långa lata dagar att njuta av, morgonen för att sova i, luncher för att INTE har att packa och planera. Jag behöver vår säsonger i livet för att inte bestämmas med den främre delen av butiken. Jag behöver det för att fortfarande vara säsongen av SOMMAR, för att inte säsongen falla planering.

Så jag är lyckligt kasta ut den hösten kataloger, och fastnar med majs på cob och saft för ett par veckor.

Jag är säker på att en månad från och med nu, efter att ha gjort varje sommar aktivitet som vi kan tänka på, jag kommer att sjunga och driver min kundvagn ner skolan leverans gången med tillräckligt glee för att samla mina egna musikaliska nummer.

Och sedan, en vecka senare, julgranar kommer att visa upp.

Relaterade inlägg: 10 Skäl till varför jag Inte är Redo för Skolan att Börja

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar