Ashley Graham Och Hennes Mamma Poserar Tillsammans I Nya Badkläder-Kampanj

Graham ' s mamma modelleras för den Baddräkter för Alla photoshoot

För att fira skönhet i alla åldrar, Ashley Graham tog hennes mamma front och center för hennes senaste Baddräkter för Alla-kampanjen. Duon sköt en serie av vackra foton i Marocko för att visa upp de nya baddräkter. Vi varnar dig; bilder kan få dig att tänka på din egen mor/dotter photoshoot.

"Vad jag vill är att kvinnor i min mors ålder för att känna delaktighet och att känna att också de kan se lika het i ett stycke, en två-bit, eller string bikini," sa Ashley Vogue . "Jag tror att skönhet är bortom, ålder, ras eller storlek, och det är inte en trend—i varje skede av ditt liv, du kan känna dig vacker." Hell yeah. Det är ett budskap som vi kan ställa oss bakom. Detta är Graham ' s femte kollektionen för badkläder företag, men första gången hon ställde professionellt med hennes mamma, Linda Graham.

"Här är jag 53 år gamla och i en varm rosa string bikini [på], men jag var lite kär i som baddräkt!" Linda delade. Plus, det var en stor chans att vara en del av hennes dotters världen. "Det var så skönt att ha henne där, vilket gör att jag känner mig bekväm—det är lustigt hur tabellerna har vänt, säger Linda läggas till.

Och från ser alla foton och videor som Graham damer delat på Instagram, de hade tid av deras liv. Vem skulle inte? Min mamma gjorde oss matchande badkläder när jag var liten och jag älskade dem. Och vi hade inte ens bära dem överallt exotiska såvida du inte räkna den lokala poolen.

"Jag har inte burit en bikini sedan 80-talet!" Linda sade i ett uttalande . "Jag tror inte att jag kunde ha avslöjats som en inre styrka utan Ashley. Det gör att en del av denna kampanj så mycket mer speciell – hon är min klippa och inspirerade mig vid en ålder av 53 att vara stolt över min kropp igen efter att jag förlorat min egen styrka."

Det är tydligt från de foton som Ashley och hennes mamma har ett starkt band. Den modell som pratade om alla de sätt som hennes mamma har inspirerat henne över år: "min mamma har varit Min förebild sedan barnsben och har spelat en avgörande roll i utvecklingen av mitt förtroende. Hon främjas kroppen positivitet i vårt hushåll innan det fanns en rörelse. Henne att känna-bra attityd mot sin egen kropp har format min förmåga att förbli positiv och självsäker."

Fotograferingen också gav Ashley chansen att återgälda henne för livstid för att stödja sin mamma som tillhandahålls. ""[Min mamma] var med mig från början och hjälpt mig genom alla prövningar och vedermödor det tog att komma till denna punkt, så att kunna ha henne faktiskt framför kameran med mig och modellering mina mönster känt mig som ett surrealistiskt ögonblick", sade hon. "Plus, hon är varm och ser otroligt bra i de passar!"

Den nya kollektionen är tillgänglig online och har 13 st i storlekar från 4 till 22.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar