Ingen

När jag blev uppsagd från mitt publicera jobb på Manhattan under 2010, var jag redo för en förändring. Den förkrossande dagliga tre timmar, tur och retur pendla från Long Island till staden, oftast med gått ut killen armbåge fastnat i min boob, tog upp för mycket tid borta från min familj. Jag var beredd på att hitta ett jobb närmare hemmet, men som gudarna skulle ha det, jag ville inte gå tillbaka till arbete utanför mitt hus. Nu, sex och ett halvt år senare, inser jag att jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på.

Jag började min karriär i tidningen att publicera innan jag slutat skolan. Jag hade en 6-kredit praktik på Us Weekly för att avsluta mitt skrivande grad och tre veckor in i det, de anställde mig. Jag arbetade för Wenner Media, som även publicerar Rolling Stone och Män Tidning för större delen av de kommande 11 åren. Jag älskade mitt jobb, men att pendla var en mördare, minst sagt. Den dagen jag var uppsagd, jag var chockad och upprymd.

Ungefär ett år innan min uppsägningar, jag hade börjat göra egna foto mats för vänner som bröllop och baby dusch gåvor. Nio dagar efter att jag var uppsagd, jag öppnade min butik, KJ Ramar, och jag har varit hemma, ensam, gör bilder i min källare kontor, ända sedan dess.

Giphy

För att vara rättvis, hon är lustiga.

Innan vi blir för långt, jag måste klargöra att jag inte klaga. Jag ska nu förklara varför. Detta är min erfarenhet som en stay-at-home. Jag säger inte att allas erfarenheter är den samma. I själva verket, välanpassade individer kan hitta sina erfarenheter av att vara raka motsatsen till mig. Jag vet att många av er skulle byta plats med mig i ett hjärtslag, och även om jag har mina kamp, jag vet hur lycklig jag är.

Ingen Bryr Sig Om Hur Jag Ser Ut

Ja, detta är fantastiskt. Jag behöver inte hoppa ur sängen och in i duschen. Jag har egentligen inte att se presentabel på alla. Moms vid busshållplatsen, som inte bryr sig om hur jag ser ut, och jag kan säga av erfarenhet att de anställda på Michael ' s, Häftklamrar, och Stop & Shop se till så skit inte GAF. Jag lever la vida leggings. Problemet här är att om du börjar gå för långt utan att bry sig om din personliga utseende du i princip återgå till att vara en college student i en sovsal igen. Om jag vill gå till Taco Bell i min pyjamas på 3 p.m. för en Meximelt, jag ska gå. Och är det verkligen hur vuxna beter sig? Är det ni?

Giphy

Mig i 6 månader.

Kylskåp

Jag älskar henne. Vi vibe. Hon är alltid där för mig. Hela dagen, varje dag. Att hålla maten kall och god, precis som hon lovade när vi tog hem henne från Home Depot. Vi spenderar en hel del tid tillsammans varje dag. Detta är bra för någon som har hälsosamma matvanor, men det är inte mig . Alla mina smutsiga lite mat hemligheter är säkra med henne. Detta innebär att under de senaste sex åren, eftersom jag inte kan kontrollera mig själv, jag har fått runt 20 kilo. Kan jag göra något åt detta? Säker. Vill jag? Inte tittar på det sättet.

Giphy

"Ge mig den jävla kanelbullar, Brenda!"

Drycken

Det är rätt. En annan vice. Lås upp mig. Jag gillar att insupa. Detta var inget problem när jag var en respekterad medlem i samhället, men nu är mitt liv som en shut-in-tillåter mig att ha en högre frekvens av nätter i med damerna. Att vara min egen chef innebär att jag gör mitt eget schema, och eftersom min enda verkliga ansvaret innebär att få mina barn ut genom dörren på morgonen, det kommer att finnas vin. Åh ja. Det kommer att finnas vin. Lägg till att jag äter frågor, tack på ca 10 pounds, och för dessa leggings i nästa storlek uppåt.

Giphy

"Ja, nej. Jag är bra."

Jag är Boss

Visst, jag äger mitt eget företag. Det ger maximal flexibilitet och extra inkomst, som båda är fantastiska . Problemet är att jag är min egen person, skrivare reparatör, och revisor nu. Jag är oerfaren inom alla dessa områden av expertis, som gör mitt arbete mer intressant. Lägg till detta det faktum att jag använde för att arbeta i en livlig kontor med rockstjärnor och kändisar waltzing genom att hela tiden medan jag fick njuta av att vara del av ett team i tillägg till min egen personliga framgång. Nu arbetar jag ensam i en liten källare kontor bära en Hannibal Lecter-mask, ducka spindlar, och prata med mig själv. Stor skillnad.

Starkt Hjärta/ demmes i vildaste laget Produktion / Orion Pictures (vänstra bilden) Katey Johnson (högra bilden)

Kan du höra lammen gråter? Du killar?!

Från Rikedom till Trasor

Jag gick från att vara familjeförsörjare att känna sig som en ekonomisk belastning på vår familj. Ja, mitt företag ger en extra inkomst, men jag är ingen Glädje Mangano. Det finns inga Mirakel Mop patent tillämpas för här. Självklart, vad är min man som är vår men det tynger mig att jag inte bidrar som jag brukade. Inte för att vi någonsin rullande i det, men enstaka lunch besök på Anthropologie för en väska eller en tröja som har ersatts genom skrubbning avslut rack på TJ Maxx. (Inget illa, TJ Maxx. Jag älskar dig super-hård.)

Tiden Är på Min Sida

Nr 1 sak som jag har fått, och egentligen allt som betyder något, är tid. Tid med mina barn. Tid med min man. Dags att skapa och bestämma vad min nästa karriär kommer att vara. Tid att vara braless och äta jordnötssmör från burken med Hershey ' s sirap. Att kunna göra mina barn deras luncher och h ed tid att få dem på bussen varje dag . Att kunna tillbringa tid i sina klassrum. Att ha tid att göra middag och transfer barn till piano och fotboll och lacrosse utan rep andra familjer i eller med att betala en assistent för att hjälpa till. Att veta att du gillar detta inte ges till alla, jag vet sitt värde även om jag ser ut som Zach Galifianakis att vakna upp i första Baksmälla film varje dag.

Warner Bros / 20th Century Fox

Nu när jag har bott på båda sidor av den arbetande mamma/stay-at-home-mom staket, jag har lärt mig att det är en trade-off hursomhelst. Din förmåga att vara en bra mamma inte bestäms av ditt beslut att arbeta eller ditt beslut att stanna hemma. Det enda som verkligen är viktigt är att dina barn är trygga och älskade och ditt vin kylskåp är fyllt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar