Låt oss Diskutera Något Annat Än Slutet Av Min Mammaledighet

Bortsett från att titta på Den Bärbara Datorn på repeat när jag har min tid eller väger mig själv rätt efter en resa till buffé på den Kinesiska restaurangen, inget är tråkigare än slutet av min mammaledighet. Jag har spenderat månader bindning med mitt andra barn, att lära sina behov, att se honom växa, vilket gör honom fnissa och vara där för alla tårar och leende. Och hey, meningsfull relation jag har bildats med Netflix och min soffa under denna tid bör inte gå obemärkt förbi heller.

Trots att de har ett jobb som jag älskar, jag är ledsen över åtgärd för att återgå till full sysselsättning. Det verkar som om andra personer har tillgång till en kalender och började trycka mig om att återvända till arbetet. Personligen önskar jag att de skulle behandla min att gå tillbaka till jobbet som politik och religion och INTE ta upp det i vardagligt samtal, men jag har insett att det inte kommer att hända. I själva verket är den skit som spyr från dessa förment "stödjande" människor får mig att inse att även Jag gå tillbaka till jobbet, de ska gå tillbaka till skolan och lära sig hur man ska vara barmhärtiga mot en hormonell, postpartum kvinna.

I själva verket, att tillåta mig att "skolan" är du här om vad som inte att säga till en mamma som är på väg att gå tillbaka till arbetet:

Gör du har för att gå tillbaka till arbetet?

Kommer tillbaka till arbete är som rakning mina ben. Är det federalt uppdrag? Nej. Bör Jag rakar mina ben så min man inte blandar ihop mig för Bigfoot i sängen? Ja. Bör Jag går tillbaka till jobbet så studielån företag inte bryta mitt knäskålarna på jakt efter betalning? Förmodligen.

Det är inte idealiskt, men det är verklighet, så du behöver inte göra en redan känslig situation mer smärtsamt genom förutsatt att jag har ett val och är därför göra fel en.

Vem är du någonsin kommer att lita på med dina barn?

Tja, antar Nanny McPhee är upptagen och att elitistisk Kate Middleton har han lyfte upp de mest kvalificerade barn-hanterare, jag gissa Jag ska bara slänga på DVD för Mary Poppins medan jag är borta och hoppas på det bästa?

Lyssna, titta jag fem o ' clock news, jag har sett Lag och Ordning: Special Victims Unit, och jag vet att den skräckhistorier av "daghem gått fel." Jag kommer inte ens sätta min väska ner på en restaurang våningen, låt vara att lämna mina barn med någon som har en affinitet för barn Benadryl. Har en liten tro på mig, OK?

Det kommer att bli mycket svårare för dig än det är barnen.

Är detta tänkt att hjälpa till? Hur skönt det är att tänka på att mina barn kommer inte att sakna mig när jag är borta. Shit, om så är fallet, då kanske jag ska äntligen ta att segla jorden runt-resa. De kommer att skriva mig i mellan glömmer mitt namn och kastar bort mina ägodelar, jag är säker.

Vi säger adjö till barnen kommer att få lättare.

Inte så lätt som att säga adjö till dig och det här samtalet.

Få din vattenfast mascara redo!

Åh, får jag det: jag ska vara gråter en hel del när jag går tillbaka till jobbet. Tack för att du ger mig något att se fram emot: en möjlighet att testa lite nytt smink. Se hur jag har nyligen gråtit över en Fullt Hus avsnittet, det kommer att ta mycket mer än vattenfast mascara för att få mig igenom åtta timmars arbete borta från mina barn. Gör Revlon paket faktiska tjära för arbetande mammor som lämnar sina barn för första gången?

Du kommer så småningom att hitta den perfekta arbete och moderskap balans.

Ja, för om en kvinna har lärt mig något, det är som världen böjer sig baklänges för att tillgodose våra behov (om det var sant, min bils instrumentbräda skulle avstå från tamponger och kakor). Jag antar att jag bara kommer att vara ett perfekt, Pinterest-inspirerade mamma för 12 timmar per dag och en punktlig, redo och hårt arbetande anställda övriga 12 timmar! Att hitta balansen är att lätt, antar jag!

Ja, lika lätt som att hitta den diamant halsband som den gamla damen kastade överbord i Titanic. Låt oss alla fortsätta att söka, men ...

Det är bra att du kommer tillbaka till arbetet, du kommer att vara en bra förebild för din dotter.

Sista gången jag kollade, mig förlossningarna en sju kilos människa från ett hål var ganska beundransvärt också. Dessutom lärde jag denna lilla flicka hur att använda pottan. Jag lärde henne hur man älskar. Jag lärde henne hur man skriver den första bokstaven i hennes namn. Jag lärde henne hur man säger "please" och "thank you." Om det inte är någon som är värd att titta upp till, vem exakt är?

Och hey, jag röstar i varje presidentval och betalar min skatt – det är den bästa förebild jag någonsin kunde hoppas på att bli för henne.

Det kommer att vara bra för dig att komma ut ur huset och ha lite vuxen interaktion.

Oj, bara för att jag är en "stay-at-home mamma" just nu betyder inte att jag faktiskt stanna hemma. Vet du hur härligt det är att gå i Mål när stämningen slår (efter en tupplur innan middagen, oftast)? Jag har ett hål kort till en Chuck E. Cheese, är på first name basis med barn bibliotekarier och har en årlig medlemskap children ' s museum. Det är inte precis som att jag kämpar för aktiviteter för att hålla mig sysselsatt, och även om jag var, arbete inte riktigt som den mest roliga alternativ för att fylla det tomrummet.

När det gäller vuxnas interaktion, har du kontakter med vuxna på sistone? Jag skulle mycket hellre diskutera osannolikheten av "Bubble Guppies" med lägereldar när de lever under vattnet med mitt barn än någon typ av något som vuxna vill diskutera.

Arbeta några år och sedan utvärdera.

Du fick det. Tack och lov, jag är i en av de många yrken som tillåter mig att göra mycket pengar på bara ett par år kan jag gå i pension och ekonomiskt sörja för mina barn. Extra bonus är att barnen blir mindre dyra när de blir äldre, så det är inte mycket att oroa sig ekonomiskt när de är ute på blöjor och mindre av formeln.

Men så är det att hela kollegiet sak ... och deras framtid ... och bröllop ... och ALLT ANNAT SOM jag INTE har RÅD UTAN att ARBETA.

När du ÄR med dem kommer att vara mer meningsfullt.

Du har rätt, för just nu är allt jag gör med dem är att kolla Facebook och läsa min kopior av US Weekly . Missförstå mig inte, Ben och Jen skilsmässa får mig att gråta alla lady-tårar, men ingenting är mer meningsfullt än som helst med mina barn.

(Med undantag för stunder med Netflix och min soffa – de är betydande gånger också.)

Moderskapet är meningsfull oavsett vad vi gör och vart vi är, men att återvända till arbete är en känslig och delikat ämne att mammor vars privata delar är fortfarande en krigszon och vars känslor är fortfarande i gungning. Stöd oss utan dom, och om allt annat misslyckas, glöm bara inte att ta upp det. Vi är hormonellt komplicerade och, som du säkert kan se av denna artikel, kommer att helt tar dina kommentarer på fel jävla sätt ändå.

ADVERT

Lägg till din kommentar