Din Årliga Examen Behöver inte Suga

Jag ser fram emot att gå till min ordinarie tentamen så mycket som jag... ser fram emot att gå till min ordinarie tentamen. Om jag fokuserar på speculum, den inte-på-alla-kul rektal exam (ja, det är en sak), och glidmedel som håller nere hela dagen—även efter en dusch—jag kommer inte någonsin se min gynekolog.

Jag behöver inte ens bry sig om att tänka på de cellprov som kommer att känna sig som en grill borste ner det, den lilla klänning som aldrig tillräckligt omfattar alla mina delar, eller hur svettig mina armhålor får alltid under bröstet och lymfkörtel tentor.

Bra, jag tycker om dessa saker. Jag fruktar dem eftersom de är obekväma AF. Men din årliga examen behöver inte suga. I själva verket, kontrollera att stänga listan kan vara en enorm lättnad.

Din läkare kan svara på alla frågor du kan tänkas vara för generad för att fråga dina vänner, och du kan diskutera förändringar som du kan uppleva när du blir äldre. Eftersom ändringar i den kvinnliga kroppen hända och det är överväldigande ibland.

Att sätta våra sinnen till mods, Madge Vag samtal till OB-GYN Dr. Elizabeth Poynor om vad du kan förvänta dig på din årliga besök och varför allt detta obehagligt att kontrollera är nödvändigt.

{"container":"sm_player_14","image":"//content.jwplatform.com/thumbs/6WUfpsM6","file":"//content.jwplatform.com/videos/6WUfpsM6","mediaid":"6WUfpsM6","videoPostId":332390,"videoPostCategories":"health-wellness%2C","advertising":"SM_640x360_UI","mute":"viewable","autostart":"viewable"}

ADVERT

Lägg till din kommentar