Topp 10 Mest Irriterande Bitar av Föräldraskap Råd

1. "Vet du vad du ska namnge barnet?" Oh gosh, jag visste att jag glömmer något. Jag har tillbringat de senaste nio månader bära henne runt medan min kropp som utförs komplexa kemiska reaktioner vissa människor skulle kalla ett mirakel, att vrida slumpmässiga nukleinsyra i en uppsättning av den otroligt komplicerade ritningar för att skapa henne, men jag har gett absolut inte trodde för ett namn till mitt barn. Det är inte som att jag har varit poring över namn på nätet, forska betydelser, funderar på kända personer i historien eller oroa dig över möjliga namn potential att rimma med obsceniteter eller vissa delar av kroppen. I själva verket, det är därför jag är här i affären. Jag har slut på idéer för namn och trodde att jag skulle hitta inspiration på hyllorna. Tack och lov att du kom förbi eller jag kanske har döpt henne Kraft Makaroner och Ost.

2. "Sova när barnet sover." Så, mitt barn sover bra när man rider runt i bilen. Andra förslag?

3. "Bär inte barnet överallt eftersom han/hon kommer att bli bortskämd". Hej! Detta är min dotter, hon är den mänskliga motsvarigheten till en larv, hur gör du föreslår vi flytta henne?

4. "Bröstmjölk är bokstavligen flytande guld." Du har rätt! Tack, snäll främling, en som inte låter som en överdrift alls. Hur kunde "flytande guld" för att någonsin användas för att försköna något? Jag ska definitivt ge min baby smält metalliska flytande, eftersom det är vad som betyder bokstavligen. Men eftersom varken min vän eller jag själv är Kung Midas, våra fattiga barn får nöja sig med Similac. Vilket, tyvärr, är jämförbar med "flytande guld" bara i pris.

5. "Gör barnet har en jacka? I fall det blir kallt?" Nej, denna resväska av en skötväska jag bär är fylld till brädden med bara mitt föräldraskap osäkerhet och mjukpapper. Också, du kommer att notera sade jacka-mindre barnet är klädd i en tröja och har en filt som täcker nedre halvan av hennes kropp. Hon är också stoppade in en bärare bättre isolerade än en Yeti svalare, och hennes far och jag har praktiskt taget att använda varma vantar för att få henne ur denna sak. Men tack, ambulerande person, för att fråga om säkerhet och välbefinnande mina barn.

6. "Jag låter mina barn tala om för mig när han/hon var hungrig." Bra, så att du inte mata dem tills de var 18 månader gammal. Smarta. En riktiga pengar sparare.

7. "Om hon är en flicka, hon ska vara klädd i en båge." Kan jag skaka din hand? Jag vill tacka er, auktoriserad kön expert, för att samtidigt kritisera mitt val av en neutral (INTE ROSA) outfit för min dotter, och samtidigt ifrågasätter hennes kön, eftersom en ny förälder jag känner ibland tvärsäkra.

8. "Att barnet låter hungrig." Hej där! Exakt hur träffade du min dotter? Ni killar som känner varandra från arbetet? Golfbanan, kanske? Eller kanske du kan tolka alla djur-ljud utan att någonsin tidigare att spendera tid med, sa varelsen. Om så, jag skulle verkligen vilja presentera dig för min hund. Om du kunde förklara vad han och grannens hund är ständigt diskutera vid 5:30 på morgonen, skulle jag vara tacksam. Jag tror att de kanske bara behöver en medlare och det är ett stort missförstånd, men hur skulle jag veta det? Jag är inte en expert som dig själv.

9. "När jag var liten våra föräldrar låst oss ut ur huset tills solen gick ner." Fantastisk, och se hur väl du blev! Att ge ut råd till slumpmässiga nya föräldrar i mataffären. Hennes pappa och jag funderar på att låta henne vända två innan du skickar ut henne för att göra sin egen förmögenhet. Vi håller tummarna att hon slutar upp som ett föräldraskap expert i en liten stad som Han-B.

10. "Att barnet antingen är hungrig, trött eller våt." Åh tack, Store Vise från Hobby Lobby. Jag slår vad om att du har rätt. Min gissning var den senaste ekonomiska nedgången, men jag antar att det inte nödvändigtvis skulle vara lämplig ålder för 5 månader gammal. Vänligen gå vidare för att lösa världens problem genom att föreslå varje sannolikt möjligheten. Vi kommer att vänta här och köpa dessa Påsk korg fixins, men innan vi somnar ikväll ska vi se till att vända över till nyheter och se allt som du har åstadkommit i ditt uppdrag.

Det är något häpnadsväckande vad folk kommer att säga till föräldrar. Det är som om det ögonblick du blir gravid ett tecken, helt osynliga för dig, hängs runt halsen där det står: Hjälp mig jag är så lost. Jag förstår att de flesta människor bara vill hjälpa till, och de säger att det tar en hel by för att uppfostra ett barn, men vi måste behandla de föräldrar som de är idioter?

Relaterade inlägg: Föräldrar Delar med sig av Sina Bästa Föräldraskap Råd Och Du kommer att Helt Riva Upp

Det här inlägget tidigare körde på curisome.com.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar