Irriterande Ärenden Vi Inte Längre Kan Göra, Tack Vare Teknik

Jag medger att tekniken kan vara knepigt när det gäller att rita linjen på skärmen tid för barnen, och, OK, kanske till och med för oss själva. Men när det kommer till sätt tech gör min verkliga vardag lättare ? Tja, jag kan inte förneka att jag är kär:

1. Skicka sms

Jag vet inte hur en familj med flera barn någonsin navigerat en nöjespark och hittade varandra igen utan mobiltelefoner och texter. Åh, och barnvakter — vi vill verkligen inte att spela telefon tag, äntligen boka dem, och sedan efter allt drama med spikning ner dem hamnar glömmer vad det är för tid vi berättade för dem att visa upp. (Också, teenage barnvakter definitivt inte vill prata med oss, antingen.) Och sedan finns det en grupp text, som jag vet att vissa människor tycker irriterande, men skulle du verkligen hellre kalla varje vän separat för att fråga dem om de vill göra en improviserad happy hour? Naturligtvis inte — det skulle vara en olycklig timme bortkastad telefon tid. Jag skulle mycket hellre spendera timme smuttar vin med mina vänner.

2. Online Bill Betala

Frimärken, kuvert, kontroller, och de 30 minuter som minimum som krävs för att sitta ner och öppna alla som e-post, usch. Jag älskar att hoppa över allt detta krångel och istället få e-post meddelande om att "din faktura för x har betalats." Häftigt. Om det bara fanns ett sätt för datorn att automatiskt fylla ut mina barn är oändlig registrering och medicinsk historia former för.

3. Bibliotek Förnyelser och Håller

Har ni detta fabulousness där du bor? Jag kan beställa böcker på nätet, och biblioteket skickar mig ett e-post när min beställning är klar för upphämtning. När mina böcker kommer på grund av (och min bok-tokig familj vanligtvis har cirka 50 ut på en gång), jag får ett e-post meddelande, och jag kan förnya via mitt konto online — nr schlepping stack till biblioteket för att få dem att re-stämplat med en ny förfallodag som i fornstora dagar. Och får detta: Vissa bibliotek har även drive-up fönster nu. Lysande!

4. Drive-Thru Apotek

Låt oss ta en stund för att hylla drive-thru. Du har bara dragit ut din febriga barn (och dina andra barn också) till barnläkare. Det är streptokocker. Inte mer med ett recept på papper och sitter på apoteket med en snart-att-vara-barfing barn medan du väntar på din medicin. Nope, nu låter vi läkare kallar det i, och som vi plockar upp det från bilen . Varför tog det så lång tid att tänka på detta? (Och förresten, när får vi drive-thru livsmedelsbutiker så att vi kan få en liter mjölk och en limpa bröd utan att dra klagande barn genom regn och runt om i butiken? Drive-thru allt, snälla!)

5. ATM-Maskiner

Jag hittade faktiskt en bank som skulle ge mina barn gammaldags passbook-konton, som vi hade när vi var barn, eftersom jag ville göra idén med pengar och att spara betong — som de bär med sig pengar till banken, de behandlar en transaktion vid disken, och de går ut med boken som visar sina besparingar och intresse. Men oh my gosh, de former! Och linjerna! Det är bra att jag bara tar dem ungefär två gånger om året för att just det är lite tidskrävande ärenden-kör. Ge mig ATM, tack så mycket — drive-thru, naturligtvis.

6. Google Maps

Ingen mer otympliga kartor på papper, och inga fler försöker att läsa en skrynklig utskrift av MapQuest riktningar medan du tittar på din tur. GPS har gjort navigeringen så mycket mer enkelt och bekvämt — med undantag för de gånger du är i bergen och din signal craps ut. Då kanske du ändå vill veta hur man läser en karta. Naturligtvis kommer du inte har ett, men det är en annan historia.

7. Amazon

Jag kan inte ljuga — jag älskar mig några Amazon. Naturligtvis älskar jag och stödja min lokala företag, och jag är säker på att du gör också. Men ibland (OK, massor av gånger) livet är i vägen och det kommer bara att vara mer än två dagar innan jag kan göra rundor av alla dessa (ALDRIG-NÅGONSIN-ENDING) ärenden. Amazon Prime är min uttryckliga bästa vän för allt från födelsedagskalas gåvor till barn strumpor till kattmat.

Så, vad ska jag göra med all denna tid som jag har sparat, frågar du? Härlig, givande, produktiva saker, naturligtvis. Och kanske bara en liten bit av Facebook. OK, fine, kanske mer än lite. Oh, never mind. Se dig på tekniken!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar