Anne Hathaway-Aktier Post-Baby Gym Möta Som Kommer Att Göra Varje Morsan Krypa

Anne Hathaway, säger hennes post-baby body var förolämpad av en främling på gymmet

Att komma tillbaka till gymmet efter barn kan vara typ av en skrämmande upplevelse. Även om du höll upp en rutin för när du är gravid, kroppen känns fortfarande svullen och besvärlig, du är inte så stark som du brukade vara, och det kändes som att alla stirrar på dig. Lyckligtvis, de flesta människor är stödjande eller åtminstone tänka på sin egen verksamhet — det är, om de är denna tränare som nyligen antastade Anne Hathaway mitten av träning.

Skådespelerskan, som födde sin son, Jonathan, en ynka åtta veckor sedan, var Ellen visa igår, och avslöjade att hon varit på gymmet ungefär tre gånger efter födseln. Hon beskrev hur hennes gym, som ligger i West Hollywood, som en plats där alla ser ut som "tors tränare." Lägger Hathaway, "De människor som har för mycket muskler för att vara i The Avengers arbeta ut det." Så, du vet, typ av skrämmande plats.

Men Hathaway inte oroa dig inte om det, eftersom moderskapet har gett henne en ny självkänsla. "Att vara mamma har förändrat mig på ett par olika sätt", förklarade hon. "Jag är faktiskt inte är baserad på detta ögonblick, men andra stunder känner mig mycket mer säker... Normalt sett brukar jag gå till gymmet och känner mig så osäker, men nu ska jag gå in och jag liksom," Ja, jag träna med fem-kilos vikter, men jag sköt ett barn ut ur min kropp, jag känner mig bra just nu.'"

Det är, tills hon träffade den här killen.

Hathaway sa att hon var på en roddmaskin när hon såg en man stirrar intensivt på henne. Förvirrad, hon frågade om han väntade på maskinen, men det är inte vad han ville. "Han kommer upp, och han är som," Så, du tränat på detta gym för en lång tid?'" påminner om Hathaway. "Och jag tänker," herregud, han slår på mig! Trevligt, nya mamma!' Och jag mår riktigt bra om mig själv."

Tyvärr var han inte slå på henne. I stället erbjöd han sig att ge henne några tips, och då blev det ännu värre. "Jag bestämmer mig för att jag ska låta det släppa att jag är en ny mamma," sade Hathaway. "Jag är som" Du vet, jag har arbetat här under en lång tid, men jag har varit borta eftersom jag bara hade ett barn för sju veckor sedan.' Och jag förväntar mig att honom att säga det som du säger att när någon säger att de har fått en bebis: 'Oh min gud! Du ser bra ut!'"

Fortsatt Hathway, "Det spelar ingen roll om det är sant. Om någon säger: "jag hade en baby 13 år sedan," säger du, " Du ser fantastisk ut.' Det är vad du gör. Det är den etikett. Så säger jag till den här killen, " jag hade en baby sju veckor sedan.' Och han svarade " Oh, försöker att förlora barnet i vikt?'"

Aj då.

Hathaway sade hon förklarade att hon bara försöker att återfå sin styrka, gick sedan bort och "grät lite." Vi har alla varit där, inte har vi? När mitt första barn var ungefär sex månader gammal, jag gick med henne i parken och en äldre kvinna kom fram och började berätta för mig om hennes "tips" för att förlora min "stora mage." Jag kunde ha dött just då och där.

Det är vett och etikett kring graviditet och nya moderskapet, men ingen verkar uppmärksamma det. Att de fortfarande kommentar på din storlek och form, göra antaganden om din hälsa, och erbjuder alla typer av löjliga oombedd råd. Du lär dig att rulla med, och som en ny mamma, du kan utveckla en tjock hud jäkligt snabb. Förhoppningsvis Hathaway inte låta den här killen är antagandet att hon måste gå ner i vikt störa henne för mycket. Barn eller inte, hon ser helt fantastisk. Faktiskt, Mammor, som vi alla gör.

H/T Hollywood Reporter

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar