Ett Öppet Brev till Pedagoger Från Att Morsan

Kära Alla Närvarande Är Involverade I, Mitt Barn " Utbildning,

Du kommer inte ihåg mig som Elizabeth. Eller Liz. Eller Nåd, Jack, Henry George 's och/eller Nina' s Mamma. Du kommer komma ihåg mig detta år i alla fall, som Förälder. Jag kommer att äga den rätt från get-go för att spara oss både tid och besvikelse. Du är välkommen.

Ingen tvekan, du är en del av de under-ersättning, under-uppskattat individer på jorden. Och inte för ett ögonblick att jag vill inte att du ska tro att du är under-uppskattat eller undervärderad av mig. Är du inte. Du har en väldigt speciell plats i mitt hjärta som en katalysator för att se till att dessa barn kan flytta ut en dag. Och överleva mer än 22 minuter.

Vi har precis inlett vad som är säker på att vara en obeskrivligt lång skolan år, och jag känner att det åligger mig att identifiera och motivera mig själv innan något riktigt pinsamt som händer inom ramarna för ditt klassrum.

Mina damer och herrar, detta är första året på 14 ÅR som jag har haft alla 5 barnen i skolan på heltid. Jag ber om ursäkt i förväg.

Jag trodde att detta skulle vara början på en helt fantastisk ny era. Och det är det. Typ av. Jag menar, som det visar sig, med dessa killar i skolan hela dagen är svårare än jag trodde det skulle vara. Det är en HEL del arbete.

Du vet de papper som jag skulle signera erkänna avtal som barnet skulle ha för att köra en mil varje måndag? Och att hon kan ha tagit bilder av henne? Och som om han sökte efter porr på skolans datorer och att han skulle utvisas?

För att vara tydlig, anledningen till att de ännu inte har återvänt för att du är inte att jag inte mitt stöd till min kille som kör. Eller att jag stöder olämpligt sökningar på Internet. Jag vet inte. Den "Selena Gomez naken" search nyligen upptäckta på vår hemdator har behandlats. Okej? Jag har inga problem med min unge med att springa en mil. Nu, jag har aldrig sett det hända, och jag har ingen aning om det ens är möjligt, men jag har inga problem med det. Och jag har inte heller problem med dem för att bli fotograferade. I själva verket, om du kunde göra det ofta, jag skulle uppskatta det som jag inte har tagit en kvalitet foto med en riktig kamera sedan 2009, eller skrivas ut sedan 2006. Om du tror att du är överväldigad, bör du ta kontakt med Shutterfly servrar.

Jag inte underteckna dem eftersom jag har bestämt att rifling genom mina barns ryggsäckar är en aktivitet som jag tog när de tog sin examen dagis. Du har min tillåtelse att presentera den logiska konsekvensen av att de inte har former signerad. Om jag behöver underteckna ett formulär samtycker du till att dela ut som konsekvens av detta, kan vi vara i en återvändsgränd.

Att bandet instruktör: Jack har inte ett instrument. Det är inte mitt fel. Detta beror på att Jack har registrerat dig för strängar tänker att han trodde att han kunde spela elgitarr. Efter att ha accepterat (läs: våldsamt att erkänna) att elektrisk gitarr inte är ett alternativ, han valde cello. Sir, en cello inte passar in i min bil. Så snart som han accepterar att jag kommer att beställa sin fiol.

Att språket arts instruktör som gav mitt äldsta barn en "0" på måndag eftersom hennes kopia av för Att Döda En Mockingbird ännu inte hade tagits tillvara, det är alla Amazons fel. Jag planerar på att skylla på dem ofta i år. Så att ni vet. Men deras prissättning är bara riktigt bra.

För att sjuksköterskan: Varje skola nummer dyker upp om vem som ringer, jag panik. Jag är på första lättad att det är inte den huvudsakliga. När jag får veta att det är du, men jag går in passar. Kom ihåg att en del om att detta är första gången på 14 år jag har haft 6 timmar per dag för mig själv? Därför, skulle jag vilja säga upp framför att om Jack eller Henry har inte kastat upp och inte har feber, att han måste gå tillbaka till klassen. Det är inte så att jag bryr mig inte. Det är att deras magar erfarenhet gudomligt helande i det ögonblick de befinner sig inom 10 meter från en XBOX som berättar för mig att 99% av tiden, de är bara bra.

Till art lärare: jag inser att jag är sen med min betalning för barnens försörjning. Detta beror på att momsen av förnödenheter de behövde bara börja skolan kostar $7689, och det torkas ut mig på Starbucks pengar, utan som jag inte kan handskas med det faktum att mer pengar krävs. Så det är bara att hänga på.

På tal om leveranser, jag skulle vilja att förmedla min glädje att jag inte behövde köpa toalettpapper som försörjning. Eftersom jag höra några skolor i området krävs. Bara wow.

Matte lärare: Vänligen bara berätta för barnen att be mamma om hjälp är otrogen. När George, som är 9, kom till mig och frågade vad sannolikheten var att en strumpa som valts ut från en grupp av 6 röda och 5 blå skulle vara röda, jag berättade för honom troligen samma som sannolikheten att jag skulle överleva de kommande 10 åren, och jag vet inte vad det är heller. Jag ber om ursäkt om han faktiskt skrev ner det som var hans svar.

Jag antar att det är allt för nu. Jag är utmattad. Om någon av er skulle vilja träffa mig på sprit butik runt hörnet när som helst efter 4:00 idag, jag tror att de är att ha en 2 för 1 på särskilda Skinnygirl. Jag ska ta sugrör.

Med vänliga hälsningar,

Elizabeth, ALIAS Som Förälder

Relaterade inlägg: Shout Out till Världens Okayest Moms

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar