Ett Öppet Brev Till A-hålet för Fortkörning på Min Gata

Hej Asshole,

Först SAKTA KNULLA NER. Jag kan inte skrika detta till dig eftersom jag är på framsidan av mitt hus, på min trottoarer, leker med mina två, små barn, och jag vill inte att de ska höra den här typen av språk. Tja, det är inte helt sant. Tyvärr, de har hört denna typ av språk från tid till tid, men jag antar att jag inte vill att grannarna ska höra mig för att använda detta språk. De har ingen aning om att jag svär ibland. Men jag har kommit mycket nära, mycket nära att skrika dessa ord till dig.

Min son är en ritning med trottoaren krita och min dotter gör sitt bästa för att slingra sig fri från min död grepp om hennes hand. Hon är så självständig. Hon vill bara springa bort från mig när hon har chansen. Hon verkar alltid att dras till fara. Det är självklart mitt ansvar att se till att mina barn inte rusa mot gatan, jaga en boll eller springer för att se en granne vän. Jag måste hålla dem säkra, och det gör jag, men du är bara du gör mig så jävla nervös. Du kan bara sakta ner!? Vi knappast spela utanför du, på grund av fortkörning ner på gatan.

Hastighetsbegränsningen på min gata är 25 km / h och du flyger ner på gatan som går mycket, mycket snabbare. Jag har sett dig prata i telefon och skicka sms när du hastighet genom att.

Ibland, du är ung och ensam. Du är en blond långhårig tonåring med sin musik skrällande, glömsk av allt annat än den text du bara fick av din flickvän som du hastighet upp gatan för att plocka upp henne. Jag vet faktiskt den flicka du är på väg och hon är en bra grabb. Jag undrar om hennes mamma vet att du kör så här? Borde jag ringa henne senare. Allvarligt: LÅNGSAM FAN NER.

Ibland, du är gammal och ensam. Du är en äldre kvinna i en Buick. Jag är alltid förvånad när jag ser att du kör så snabbt på en gata med så många små barn som lekte på trottoarerna. Har du inte barn? Eller barnbarn? Eller älskar ni inte några barn någonstans? Vi har talat om tidigare, bara en kort stund, och du är alltid snäll mot mina barn. Behöver du inte oroa dig för att du kommer att slå dem med din bil? Du vet, jag gillar dig. Jag hatar att ringa dig en skitstövel, men LÅNGSAM FAN NER.

Ibland, du är i min ålder och i en minibuss med små egna barn. Det är verkligen otroligt. Du har din egen dyrbara last i bilen och du ändå hastighet av mig som det är no big deal. Jag vet att du sannolikt har bråttom till jobbet eller mataffären, men du skrämmer mig. LÅNGSAM FAN NER.

Ibland, du är en medelålders manliga och man vinkar till mig när du passerar. Du verkar nöjd som du smuttar på ditt kaffe, men du misstag min fäktande armar för en hälsning när det verkligen, jag är bara vinkade för dig att SAKTA FAN NER.

Det är som att du inte ens inser att den hastighet som du är på väg. Jag får det. De är mina barn. Jag tittar på dem med en eagle eye men varför kan inte du också följa de lagar? Vi har vidtagit de åtgärder vi kan, men du fortfarande använda gatan som en banan. Från en mamma runt kvarteret för att varje asshole fortkörning i en bil: Snälla, SAKTA KNULLA NER. Och nästa gång jag ser dig, bli inte förvånad om jag ringer dig en skitstövel. Du har haft det kommande.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar