En Armé av Barn

Jag har bara tre barn och jag ständigt känner sig överväldigad av vansinne och kaos hemma. Jag är helt fascinerad av människor som har fyra, fem eller sex barn. På allvar. Ni är mina hjältar.

Sedan finns det de människor som har tolv barn. Eller femton. Eller Duggars med en armé av barn. Dessa människor, jag har aldrig varit mycket fascinerad av, eftersom jag har varit för upptagen med att tänka att de är så jävla galen.

Livsmedelsbutiker shopping, måltider, läkare besök, badkar tid... jag får huvudvärk bara tänka på det hela. Ärligt talat, det låter som fan. Jag är ganska säker på att jag skulle drunkna.

Åtminstone jag var, fram till den här veckan.

Denna vecka, Lily äntligen börjat med några vanliga hushållssysslor. Hon är ansvarig för att vika tvätt och städa lekrummet, två banes av min existens. Hennes bidrag? Tre spänn i veckan.

Tre spänn i veckan för min mest fruktade uppgifter. Tre spänn i veckan för att organisera, vika och stoppa undan lite tröjor, shorts och badkläder. Para ihop strumpor. Separera Lego är från Transformers. Att bygga tåg-spår och städa dagis hus.

OMG. Det är det bästa någonsin .

Detta är hur det fungerar när dina barn blir äldre? Du pantsätta utanför din fruktade uppgifter till dem i utbyte mot pengar skulle du fortfarande vara annars fortfarande spenderar på dem?

Jag börjar tro det Duggars kanske inte så märkligt trots allt.

ADVERT

Lägg till din kommentar