Ett Irriterande Barn

En av mina kära barn, och jag vägrar säga vem, är att gå igenom lite av en fas just nu. Detta barn, men fortfarande söt och kärleksfull och underbar, har plockat upp några vanor på sistone att jag inte är så stolt över och i processen att bli en smula... irriterande.

Jag vet, jag vet, det är så svårt att skriva som det var att läsa. Detta är mitt eget kött och blod, för tusan! Det är så mycket fel att erkänna det, men det är sant. (Och, tad var en klar underdrift. Detta barn är irriterande med en inkomst A.)

Vi har varit ignorera beteendet, hoppas det snabbt går och borsta bort det som en fas. Vad är det vi ska göra? Barnen växte ur bajsa i badkaret och utom kontroll napp vanor och äter ingenting men grillad ost smörgåsar, så detta måste vara samma typ av sak... rätt? På sistone, men den möjligheten har drabbat mig och det slog mig hårt: det är Kanske inte bara en fas. Kanske är jag faktiskt höja ett irriterande barn. Det är en fasansfull tanke.

Som föräldrar, vi arbetar så hårt för att ingjuta sunt förnuft, grundläggande kunskaper och grundläggande värden i vår avkomma, men hur deras personligheter? Är en av våra viktigaste jobb verkligen gör våra barn så sympatisk som möjligt? Jag börjar tro att det kan vara.

Jag har börjat föreställande alla av de otroligt irriterande vuxna jag vet och inser att det sannolikt deras föräldrar är att skylla. Föräldrar precis som mig som är naivt att anta att den irriterande vanor skulle försvinna, men istället har de fastnat för evigt. Barn med milt irriterande vanor blev de fruktansvärt irriterande vuxna som ingen någonsin vill vara runt. Den överpresterande, centrum för uppmärksamhet, högt eaters, den ständiga frågan askers, de som alltid måste vinna, de som inte kan göra ett beslut... Alla dessa hemska vanor kunde ha spårat ur av välmenande föräldrar som inte vill ta i för hårt.

Tja, jag kanske inte kan lära mina barn hur man dansar och de kommer definitivt inte att dra nytta av min matematik kunskaper, men jag ska göra mitt bästa för att göra dem sympatisk, helvete. Irriterande faser är en sak, men irriterande människor med mitt DNA? Det är bara otänkbart. Nu måste jag bara komma med en handlingsplan, men jag vet en sak säker: Saker och ting är på väg att förändras runt här. Det är det minsta jag kan göra för dem.

OK, för mig.

ADVERT

Lägg till din kommentar