Bög "American Idol" Tävlande Utför "Jordskredsseger" För Föräldrar Som inte Accepterar Honom

Jeremia Lloyd Harmon används hans senaste prestationer för att nå ut till sina föräldrar som inte accepterar honom för att han är bög

Om du känner för att gråta en miljon tårar idag, då du behöver för att titta på detta American Idol tävlande sjunga en hjärtskärande version av 1975 Fleetwood Mac-träff "Landslide", som en hyllning till hans föräldrar, som inte accepterar honom för att han är bög.

Jeremia Lloyd Harmon är son till en Maryland pastor. Han är 26 och vansinnigt duktiga. Lyckligtvis, Idol domare Lionel Richie, Katy Perry, och Luke Bryan såg att talang och i den senaste episoden, sa till honom att han var i sångtävlingen visa topp 20 efter sin underbara version av låten. Titta och inom några sekunder kommer du att se varför:

Jag menar, wow . Utan att ens veta om hans bakgrundshistoria, som skulle resultatet har lagt frossa upp och ner i min famn. I intervjun efteråt förklarade han att hans låt var valet syftar till sina föräldrar. "De var verkligen på mig när jag sjöng den," sade han. "Jag vill bara att de ska veta att jag älskar dem, och jag försökte kommunicera det."

"Jo, jag har varit "fraid av changin' För jag har byggt mitt liv runt omkring dig"

Bra. Om du inte drunknar i dina egna tårar och snor efter att ha sett honom sjunga raden och veta dess betydelse för honom, då du är en starkare person än vad jag är. Mitt hjärta går sönder för denna unga man som bara vill att hans egna föräldrar att älska honom för den han är. Allt stöd i världen från alla andra runt omkring dig kan inte jämföra att din mamma och pappa säger till dig att de ser dig och acceptera dig — för exakt vem du är. Om han läser detta, jag kommer att vara hans mamma. På allvar.

"Att vara en del av denna visa har varit bra för mig på ett sätt, men det har också varit en stor utmaning för mig," Harmon medger. "Jag är bara mycket offentligt om min historia, och den orsakar en hel del förändringar i mitt liv just nu."

När han satte sig ner med domarna, fann han en själsfrände i Perry, som förklarade att hennes egna föräldrar (hennes pappa är också en pastor) tog frågan med sin låt "i Kissed A Girl." Hon berättade Harmon, "Det var svårt för mig eftersom jag kände mig väldigt ensam i vad som är tänkt att vara en mycket spännande tid i mitt liv. Det har tagit lite tid, men vi har alla kommit runt för att enas om att vara oense."

"Jag vill bara säga, från en pastor är barn till en annan, att jag ser dig och jag älskar dig och jag accepterar att du och jag är så stolt över dig," Perry berättade för honom.

Det ser ut som Harmon är att få massor av liknande stöd från fansen. Han har nyligen delat på Instagram att en besättning på "mama björnar" och skickade honom en söt gåva. "Jag fick denna hand gjorde filt med posten i dag ett brev från @serendipitydodahformoms med över 1 600 underskrifter av "mama björn" som anger hur mycket de tror på, bejaka och fira deras HBTQ-barn. SÅ söt!"

I slutet, Harmon talar ut om sin sanningen i hopp om att han kommer att hjälpa andra och att ge dem mod. "Jag gör det här för alla som har varit utstött av sina nära och kära," sade han. "Om jag kan vara öppen om det och utsatta, då kanske det kan ge hopp till någon annan."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar