Ja, Jag Är En Riktig Mamma

Dolkar kommer i alla former. Lite stål kanter slipas för att skära genom venerna, och varje skära orsakar en lite blod och en hel del ont. Jag har läst orden. Jag har hört nedsättande kommentarer. Jag har gått över och rabatterade.

Du har bara ett. Du ' re inte en riktig mamma.

Gud, du ' är så lycklig att bara ha en.

Tja, tänk dig att ha mer än en. Du har ingen aning om hur svårt det är.

Knogjärn punch mitt hjärta. Jag har alltid bita min tunga. Nej, jag kan inte föreställa mig. Lycklig? Jag skulle ha velat ha haft en mer, men min kropp är inte i stånd till. Jag vet att jag har bytt blöjor. Jag satte mig upp med kolik. Smärtan fylld av skrikande började varje tisdag kväll runt 11 p.m. Det varade i två månader. De mind-bedövande ropar skulle spela kontinuerligt tills 7 på morgonen Vid klockan 3 timmar, jag skulle lägga mitt barn i hans korg och gå utanför för att snyfta. Jag ropade till Gud. Jag vädjade till min skapare för att hjälpa mitt barn. Jag fortfarande fruktar en tisdag, även idag. Dessa helvetiska mardrömmar varade till söndag. Måndag, skulle medföra en trött, trött eyed barn. Han är mitt barn. Och, Jag ' m inte en mamma.

Jag har haft ett barn med en 103 temperatur. När det närmade sig ett högre nummer, genom att jag satt barn i ett kallt bad. Jag grät rätt tillsammans med honom. Mitt barn var sjukt. Jag kunde inte sätta fast honom. Allt jag kunde göra var att stanna upp och titta på honom andas in, andas ut. Inte sova natten efter upprepad natt. Ta honom till läkare och oro. Medicin kunde inte ta lättnad tillräckligt snabb. Allt jag hade att erbjuda är en mors kärlek. Och, Jag ' m inte är en riktig mamma.

Människor jag trodde var mina vänner har sagt: "Wow, hon är en bra förälder." Jag har gjort misstag i mitt förflutna. Jag ser inget behov av att dölja dem. De var misstag jag är inte stolt över, och jag accepterar de val jag gjort. Jag håller i min hand ansvar för varje dåligt beslut jag sniffar eller förtäring. Idag, snart tio år gamla vänner kasta bort ett barn. Den lilla pojken som är mitt är inte inbjuden till cookouts eller poolen parter. Hans mamma är att syndare. För tre år, jag var förlorad i missbruk . Jag har påträffats i nästan ett decennium. Det kommer aldrig att fråga hur mycket tid jag har lagt in mellan mina tidigare och mig eftersom mina barn alltid kommer att betala piper på grund av mina misstag. En liten stad som aldrig förlåter synder. Och, Jag ' att m inte är en mamma .

Ett barn som inte berättigar dig till de riktiga "Mamma" - etikett. Det spelar ingen roll att du inte sover. Det spelar ingen roll hur hårt du arbetar för att säkerställa att ditt barn har kläder att bära till söndag kyrkans tjänster. Som enda barnet mama, jag är alltid känner tårna av hans skor, kontroll för nästa storlek. Små pojkar fötter växer så fort. Somrarna är en virvelvind och vinterjackor kommer att behövas snart. Det är oktober en oro som jag har i juli. Och, Jag ' m inte en mamma.

Den lilla pojken har nästan vuxit ur en spjälsäng. Ett större rum med spela områden som är planerade. En svamp tält kommer att vara en plats att gömma sig och läsa. En bokhylla är ständigt växande. Det finns ett litet utrymme planeras för musik och kritor. Ett rum som är inrett med träden, molnen, och maskrosor kommer att finnas här inom kort. En stor pojke rum med en blå täcket placerat över en stor säng. Och, Jag ' att m inte är en mamma .

På natten, en liten pojke som är placerad i sin säng efter att han har läst två till fyra böcker och sjungit hans favorit natten låtar. Jag tittar på den ständigt föränderliga barn, mitt barn, och jag säger"Godnatt, baby. Jag älskar dig."

Han svarar, "Natt-Natt, Mama. Wuv dig."

Till kisande ögon med vassa dolkar Jag kan inte vara din kaliber av mamma. Jag har bara ett barn, och jag har gjort en hel del misstag i mitt liv. Men när en liten pojke säger: "Kom här, Mamma." Jag tar hans utsträckta hand och låt den vägleda mig till att se världen som han vill visa mig. Jag kommer aldrig att förneka att hand. Jag är den enda kvinnan han någonsin kommer att känna som sin mamma. Jag är en mamma till någon.

Jag är hans mor.

Jag kommer alltid att vara hans Missanpassad Mama.

ADVERT

Lägg till din kommentar