Är Jag Samma Kvinna Som Jag Alltid Var?

Bild via Shutterstock

Jag har typ av körkort bilden kvinnor bara kan drömma om. Det togs två dagar efter att jag återvänt från mitt Hawaii smekmånad. Du kan praktiskt taget lukta kokos fläktade av min gyllene bruna huden. Mina ögon är ljusa, och har absorberat en bounty av underbara solnedgångar. Mitt leende är mjuk och bred från en vecka av färska kärlek. Vindarna från Waimea Canyon är fortfarande blåser genom mitt hår. Även min hals visas längre, sträcker sig in i framtiden och alla de underverk som väntar. Jag kom ihåg att klä på sig innan man går till DMV och med att sätta på sig ett bälte för att mina favorit jeans var för lös. Hur obekvämt det än är.

Snabbspolning framåt fem år, och du kommer hitta mig som väntar på en flygplats säkerhet linje, böjd över med en cabriolet-sits bärare storleken av ett skjul på min rygg. I en hand, jag drar en vinglig resväska, och den andra är mot en liten pojke som är på knä på golvet, stönande upp på mig med sitt missnöje. En stor påse fylld med snacks och kritor och flygplan leksaker gungar i min mitten som ett juver. Resten av påsarna under mina ögon. Jag har en smygande misstanke om min tröja har smugit sig över mina tröjor, men det är inget jag egentligen kan göra åt det nu.

Det hade varit en hård resa. Flying solo med min 3-åriga son, vi gick för att besöka vänner i New York. Någonstans mellan Milwaukee och Detroit, min son hade förlorat sitt sinne. Folk hade varnat mig om en "fas" som den Fruktansvärda Treor. Jo, det slog på American Airlines Flight 312. Efter tre dagar av tårar och trauma, sömnlösa nätter och desperation, allt jag ville göra var att gå hem.

När vi närmade TSA-agent, lät jag en liten känsla av lättnad krypa fram. Vi var nästan där. Jag gav honom två skrynkliga biljetter ombord och min guldglänsande körkort. Han tittade ner på bilden, sedan tillbaka på mig. "Hmm," han mumlade. Cocking hans huvud åt sidan, han såg ner, sen tillbaka på mig igen. Han kisade. Hans penna svävade över våra boardingkort en god tre beats tills han slutligen squiggled hans oläslig märken. "Tillräckligt nära", sade han.

"Tillräckligt nära?!" Jag spottade, rycka biljetter ur hans händer med vad jag bara kan gissa var en lämplig mängd kränkt gusto. Jag kastade huvudet i vrede, och hoppades att min trassliga hår skulle piska honom i ansiktet.

Vi linkade fram och på något sätt gjort det på vår sista flight utan incidenter. På planet, min son var slutligen innehåll. Så skrev han i sin färg böcker, satt jag och stirrade på mitt körkort. Min sorglösa, glödande ansikte flinade tillbaka på mig. Gjorde jag verkligen se att olika? Ingen tvekan, år av sömnlösa nätter hade tagit ut sin rätt. Ja, mitt hår var kortare, min hud blekare och mitt ansikte rundare. Men det var inte det. Skillnaden var att komma från insidan. På bilden, jag var verkligen glad, och det översätts till en speciell glöd—som, och mai tais. I motsats, den där dagen i Buffalo airport hade inte varit glad en, för mig, och tydligen visade det också.

Min blick flyttades till min lilla pojke bredvid mig. Han nöp hans lila krita och tittade upp med ett sött litet leende. Vad är det han ser när han ser på mig? Jag kan aldrig komma tillbaka till Hawaii, och Herren vet att jag kommer att ha min beskärda del av tuffa dagar, men jag ska fan om det är någon som är förvirrad av mitt körkort foto igen. Jag har mycket att vara glad över, massor av glöd kvar och en löjligt dyra nya eye cream för att fixa detta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar