Mandel-Och Jordgubbssallad

Jag äter sällan mat på stor pott lucks. Tanken på att okända människor att laga mat i kök obekant för mig helt kryper mig. Om Jag göra äta, jag plockar saker som skulle kräva lite provsmakning och doppa fingret som sallader och lager dips. Något som köttfärslimpa eller chili som gjorts av någon som jag inte känner skulle aldrig, någonsin ange mina läppar. Jag har fått problem. Jag vet.

Ändå, en främling som gjorde detta mandel och jordgubbar sallad på en möhippa som jag var på en gång och inte nog med att jag äter det, men jag förföljt henne om receptet. Det är galet lätt och riktigt läckra. Sötma av jordgubbar, crunchiness av nötter och vitlök tang av förbandet är en magisk kombination. Det är bra om sin egen eller toppad med kyckling sallad (jag göra en kick ass en .)

Här är vad du behöver för sallad:

5 oz behållare med blandade grönsaker

1 låda jordgubbar, skivade

1/2 dl skivade mandlar, rostade.

För förbandet:

1 / 2 kopp vegetabilisk olja

1/4 dl rödvinsvinäger

6 msk socker

2 vitlöksklyftor

1/2 tsk salt

1/2 tsk paprikapulver

För att göra det: Bara mös i dressing ingredienser i en mixer och blanda med sallad, jordgubbar och mandel. Det är det.

Yum.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar