Par Använder Alligator för Att Ta Reda på barnets Kön Och Nu har Vi Sett Allt

Dessa föräldrar använde en alligator att avslöja könet på sitt barn

De senaste person du gick till ta reda på barnets kön var nog en ganska snoozy affär. Inget brott förväntar föräldrar, men ingen är nästan som investerat i det kommande barnets könsorgan som paret själva (och far-och morföräldrar, kanske). Du tar med dig en gåva, att få lite cupcakes, kanske en mimosa eller tre om du har tur, och luta dig tillbaka för att titta på showen. Det finns bara två möjliga utfall, så det är inte särskilt spännande.

Det är, om inte en alligator är en del av processen.

Det är rätt — föräldrar Rebecca Miller och Mike Kliebert bara tog avslöjar könet på sitt barn till en helt ny nivå av intressant. Båda utbildade alligator handlers från Ponchatoula, Louisiana, de bestämde sig för att använda sina färdigheter för att ta reda på om deras lilla barn skulle vara en pojke eller en flicka. Video av det stora ögonblicket gick snabbt viral — och det är lätt att se varför.

Kliebert berättar IDAG "Vara som alligatorer är en del av vår familj, och vi ville att inkludera dem i kön avslöja."

Och pojke gjorde de någonsin. Medan jag satt här öppet inställsam, bita mig i fingrarna och väntar på att titta på en arm bli biten av, Kliebert lugnt hanteras gator som om hon är någon mer hotar än en kattunge. Ärligt talat, han hanterar gators bättre än jag hantera kattungar. Deras klor är vassa, få av mig.

I videon, som delas av Kliebert mamma Melody, vi ser pappa placera en urholkad vattenmelon i reptil öppna munnen. När den stora flickan (ja, flickan — hon heter Sally och hon är en 60-årig gator kläcktes av Kliebert morfar 1957, så detta är en speciell familj gator) biter ned, blå Jell-O sprutar ut, eftersom DET ÄR EN POJKE.

Bild via Facebook/Melody Kliebert

Medan Miller hade hoppats på en tjej, Kliebert säger att han tog en snabb sekund för att be för en kille innan vattenmelon i gator mun.

Ganska säker på att det finns andra saker jag skulle kunna be om, om jag hade mina kroppsdelar inom inches av en gator käftar, men jag applåderar hans mod och förtroende. Och hej, han fick vad han önskade! Snubben är en gator-hantering av guiden.

Att någon oroade över säkerheten för situationen med god ol' Sally nära parets son, lita på, Kliebert hade situationen under kontroll. "Folk verkar tro gator var på väg mot min son när han var på marken, men det är inte fallet", sade han. "Jag förstår djuret, och jag förstår vad de är kapabla till och det har jag respekt för dem."

Jag respekterar dem och jag är också livrädd för dem, så om jag någonsin hamnar gravid igen (lol NEJ) jag tror att jag ska hålla på med tråkiga (men gator-gratis) cupcakes.

ADVERT

Lägg till din kommentar