Alla Mammor jag är Inte

Jag kämpade verkligen med min "mamma" identitet när jag blev mamma. Jag visste att så många grymma mammor med unika talanger. Jag ville göra alla dessa saker, också. Men jag kunde inte göra allt. Jag var tvungen att hitta vilken typ av mamma jag var och omfamna den. Jag var tvungen att ange vissa prioriteringar, och låt en del andra saker går. Här är de typer av mammor jag är inte:

SOM Mamma Som är Värd det Bästa Playdates

Du vet, det finns Play-Doh eller färg eller en riktigt cool vetenskapliga experiment väntar på ditt barn varje gång . Alla dekorationer, mat och aktiviteter för att passa in i ett grymt tema, och barnen tror att hennes hus är bättre än en karneval. Jag är inte som mamma. Min playdates är enkla. Ledsen, men målar med stora grupper av barn i mitt hus höjer mitt blodtryck.

SOM Mamma Som Har Allt Tillsammans

Hon har 5-åriga tvillingar, en 2-åring och en hund i parken. Nämnde jag att hon också gravid? Hon har ihop det hela. Hennes barn är artiga och väluppfostrade. Jag är inte som mamma. Mina barn är för närvarande slåss om en sand skyffla.

SOM Mamma Som Ska Vara en Gourmet Kock

Hennes mat ser ut som om det kom direkt från ett matlagningsprogram. Det är jättegott! Mina barn äter även det, även om de aldrig skulle röra dessa livsmedel om jag tjänade dem. Min man i hemlighet önskar jag kunde laga mat som det. Men, jag är inte som mamma. Mina måltider är enkelt, och vi har en hel del av samma rätter på en vecka.

SOM Mamma Som Samordnar Allt

Hon är på PTA. Hon driver en bokklubb. Hon planerar närheten händelser. Jag är inte som mamma. Jag kunde aldrig bli som mamma. Jag är inte så social, och jag har inte tid eller tålamod att jonglera alla dessa saker.

SOM Mamma Som Är Super Listig

Hon stickar. Hon gör kläder. Hennes barn är klädda i hemmagjord, matchande outfits. Hon har en Etsy-shop på sidan. Jag är inte som mamma. Jag kan knappt sy, och jag vet inte riktigt njuta av repetitiva projekt. Jag ska bara handla från hennes Etsy-butik.

ATT Mamma Vars Hus Är Orörda HELA Tiden

Det ser ut som en sida ur en tidning. Även hennes lekrum är väl organiserat, märkt och alla plockade upp. Hon ber om ursäkt för hur stökigt hennes hem är när det inte ens ett dammkorn i sikte. Jag är definitivt inte som mamma. Om du förbi mitt hus, hittar du leksaker strödda över och obäddade sängar.

SOM Mamma Som dricker Kaffe

Japp, en hel del av min mammas vänner dricker kaffe. Men, jag är inte som mamma. Jag har försökt, men det är bara inte min grej. Om jag är inbjuden till ett evenemang på ett kafé, jag ska vara en dricka te. Och, jag är OK med det.

Jag har upptäckt att jag är lyckligast när jag försöker inte vara SOM mamma. Behöver jag vara i DETTA mom. Jag är mamma med lite stökigt hus. Jag är mamma vars barn inte alltid beter sig perfekt. Jag är den mamma som inte behovet av att organisera alla fall. Jag är den mamma som försöker att göra hälsosamma, näringsrika måltider men också låter barnen har skräpmat ibland.

Jag är den mamma som vill vara lycklig, är att ha glada barn och gör minnen med dem. Och det räcker för mig och min familj.

ADVERT

Lägg till din kommentar