Vi är Alla I Skyttegravarna Tillsammans, Så Varför denna Ilska?

Så jag skrev ett blogginlägg . Du vet, med all min lediga tid samtidigt som jag höjer twin småbarn, som jag ibland sitta ner mellan laga mat, byta blöjor, tvätta, städa toaletter, sover inte, etc., och slänga ihop lite babbel om mina brister—min psykiska sjukdom, tidigare missbruk, föräldrars brister, synder i mitt liv, you name it. Det är vad jag gör. Jag är som en öppen bok. Jag är faktiskt inte gnälla, tvärtemot vad en del kanske tror. Jag är bara inte skäms. Jag är inte rädd för att vara öppen. Jag bara dela med vem jag är, fel och alla.

För två veckor sedan, jag var trött och frustrerad över att alla ständigt och ibland dömande och motsägelsefulla regler för föräldrar och min egen oförmåga att hänga med. Så att jag till slut valde att skriva om det. Och de flesta människor har det. De flesta .

Mamma förnuft.

Och då var det några få utvalda—som fina grupp av vuxna, män och kvinnor—som inte har, som antingen inte har läst det på alla eller slätas över artikeln och bestämde sig för att genom att bara läsa rubriken som den dök upp på min personliga blogg—"Ursäkta Mig Medan jag Löddrar Mina Barn Med Giftiga Död Cream"—jag var fienden. Och plötsligt var vi, på slagfältet, vapen dragna. Dem med deras vetenskapliga diagram och deras kanoner belastad med skuld och skam, vissa till och med hat. Och mig, fyra dagar unshowered, utan byxor på, täckt i mystery barn jam. Ni föräldrar vet de saker som jag talar om.

Ge mig en paus, gott folk. Det kallas satir. Ett av de sätt jag klara ridiculousness av livet är humor. Jag borde inte ens vara vid liv. Jag är en återvunnen missbrukare och ett övergrepp överlevande. Jag använder otroligt torr, sarkastisk humor. Om du inte förstår att du inte förstår det jag skriver. Det är därför det är en blogg. Jag är inte Dr Phil eller ScienceDaily. Min försäljningsställen som används till droger, alkohol, och självförakt. Jag känner att jag har gått upp kraftigt i världen.

Inte undra på att vårt land har missbruk, psykisk hälsa, hatar, you-name-it-problem som det gör. Inom de första 24 timmarna, någon sa till mig att döda mig själv. Ja, min blogg, förmodligen på solkräm, tänker du, var så upprörande att någon som kände behov av att tala om för mig, någon med en psykisk sjukdom, att döda mig själv. Jag fick också veta att jag ska ha aborterat mina barn mer än en gång. Detta var inte den enda hatar meddelanden jag fått.

Jag ingår vår familj foto, eftersom jag tänkte att kanske, bara kanske, kommer att sätta några ansikten att de hatar meddelanden kan faktiskt hjälpa några av er att tänka innan du skriver. Jag vet inte. Jag antar att det kan kännas ganska säker bakom ett tangentbord och en bildskärm när du sprider hat. Jag kommer aldrig att förstå det, men jag kommer inte låta det hindra mig från att vara en röst av kärlek.

Jag har knappt sovit. Men jag har inte raderat en enda kommentar från min blogg, eller svarade i vrede, eftersom jag anser att människor har rätt till sina åsikter. Och också för att när någon säger till mig att hålla käften om något och sedan över 2 miljoner människor säga tack och fortsätt gå, jag vet jag är något på spåren.

Jag hade ingen aning om när jag skrev detta att det skulle väcka ett sådant ramaskri. Att inom tre dagar, skulle det bli över 2 miljoner träffar och över en halv miljon Facebook likes på min hemsida ensam. Eller att det skulle få plockas upp av ABC, NBC/Idag tillsammans med en handfull andra fantastiska webbplatser. Och en bok? Kanske? Vad tycker ni?

Att tusentals och åter tusentals utmattade mödrar och även fäder skulle nå ut till mig i meddelanden som tackar mig för att tala för dem. Mod, mod. Ja, det är vad detta har tagit. Berätta för mig hur de har känt. Hur mycket vad jag sa stämde överrens med dem. Hur glad de var för att inte känna mig ensam längre. Hur svårt att vara förälder är i det här aktuella kulturella klimatet. Hur svårt känsla bedömas.

Jag hade ingen aning om att jag skulle ta emot meddelanden från mer än en mamma berättade för mig att hon hade varit självmordsbenägen— självmord —tills hon läser inlägget och hur tacksam hon var att få veta att hon i själva verket var inte få allt fel trots allt. Att hon nu kände sig som om hon hade tillstånd att hålla igång.

Tillstånd.

Jag hade ingen aning om att det var hur dåligt saker och ting hade fått reda på det— vår Mamma Wars . Vad är det för fel med oss?

Jag har aldrig ville ta ett vetenskapligt cirkeldiagram och stoppa den direkt i någons missriktade förolämpning mer.

Mitt inlägg var egentligen aldrig om solskyddskräm. Det handlade om våra egna interna dom och skam. Och jag är så innerligt ledsen att varje kämpande mamma som kände att det var om dem eller misstolkade min ton. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka och göra dessa ändringar. Men jag kan inte. Jag är en djupt människa med fel och brister. Alla som känner mig, vet att jag om hopp och kärlek och vänlighet. Tack, Ellen Degeneres. Vem som helst skulle se att genom att bara läsa någon annan blogg jag någonsin har skrivit.

Vad jag vill ha är för oss att sluta smutskasta varandra, oavsett vår tro är, men vi väljer att fostra våra barn. Låt oss vara om att stödja varandra.

Mitt inlägg var en av föräldrarnas konsumtion. Den var skriven helt och hållet ur ridiculousness och, ja, frustration över att inte veta vem jag ska tro längre eller hur man ska hålla upp. Tid.

Och vi måste hitta en balans, som svar på min artikel uppenbarligen inte har. Jag var antingen naiv för att tro de studier eller dum för att inte tro på dem. Åh, egentligen? Ingen medelväg? Detta bara gjorde det tydligare för mig att jag var på rätt spår för att stänga min dator och lyssnar på mig själv—även om bara för en stund.

Jag har aldrig känt mig mer förnuftiga i mitt liv.

Så för er som inte känner behov av att döma eller vara oförskämd, vänligen spara den vetenskapliga data, försäljning tomter, död hot, eller att peka ut som om din död för en familjemedlem av någon sjukdom (som jag tycker hemskt om, faktiskt). Jag kan inte ens börja förklara hur fel det är. Vi är inte ansvariga för andras förluster. Och det är mycket problem jag talar om att börja med. Vi gör alla vårt bästa. Och vi bör stödja varandra, inte slåss med varandra. När du väljer att skjuta på någon, ta ett steg tillbaka och se till att de inte i samma dike som du är i.

Och slutligen, om du har tid att lämna en olämplig kommentar på en okänd mamma blogg från Minnesota som har överlevt en psykisk sjukdom, två självmordsförsök, ett försök till sexuella övergrepp, år av alkohol-och drogmissbruk, och att föda tvillingar, tror inte för en sekund att hon inte kommer att överleva dig.

Jag bjuder er en god dag.

ADVERT

Lägg till din kommentar