Det Är Förvånande (Och Roliga) Anledningen Till Att Min Son Var Rädd För Att Fråga För En Fika

Om jag hade en krona för varje gång jag hört någon variant av ordet "penis" eller "rumpan" hela dagen, skulle jag vara rik bortom mina medel. Eftersom det är vad livet är som med två pojkar i huset, i åldrarna 4 och 6. Allt handlar om deras penis , penis, penis — med enstaka butt crack skämt kastas ut i mellan. Det är alla super roliga för dem.

Om någon inte sträcker ut sina mutter säck som bat wings, då det är säkert att skjuta varandra i skrevet under nerf gun krig, eller att sitta på varandras huvuden utan anledning annat än att vara irriterande, och skrek till de andra att sluta vara en sådan penis-chef.

De flesta dagar är jag van vid det, och andra dagar, jag är över det. En dag, var jag över det. Och aviserat ett nytt hus regel (som jag visste inte skulle hålla sig länge). Jag berättade för alla att jag inte vill höra om alla delar av kroppen för resten av den jävla dag (eller någonsin), såvida de inte faktiskt tvungen att använda badrummet, eller om det var på väg att ramla av, så hjälp mig!

Senare på kvällen, vår äldsta son närmade sig min man och jag om att få sig ett mellanmål. Men, han skulle inte berätta vad han ville, vilket var udda. Det var som ett spel av charader som vi inte registrerar dig för att spela. Först trodde vi att han kanske inte kunde bestämma. Och då vi tänkte att han ville inte be eftersom han visste att det var för nära middagstid . Men, nej och nej. Han bekräftade att det inte var någon av dessa saker.

Han sa att han visste exakt vad han ville, och det var något litet, som innebar att han skulle fortfarande kunna äta middag efteråt. Men att han bara inte kunde säga orden högt, eftersom han inte vill hamna i problem för dem.

I trubbel? För ett mellanmål? Varför, vad var det? Spotta ut redan är vad jag antagligen sagt. Och han gick till — men först efter att vi lovat att han inte skulle få skrek på för att säga de orden.

Okej. Vi lovade.

Slutligen bad han för det.

Det var ett päron.

Jesus! Alla som för ett päron? Varför skulle vi vara galna om ett päron?

Sedan följde han upp det med: "Men, det är päron med...du vet... butt-crack. Och jag ville inte att få i trubbel för att säga att det hade en butt-crack. Men kom och titta! Det gör verkligen ha en! Jag inte spela!"

Det är det. Min 4 år gamla förlorat i skratt. Ett päron med en butt-crack? Det var för mycket för honom att höra.

En butt-crack? Det var jag som köpte alla päronen och lägg dem på frukt rack tidigare i veckan. Visst, jag skulle märka om man hade en rumpa att sitta på den. Men nu var vi alla nyfikna. Så vi sprang över till galler för att se vad han talar om, och lo se: päron verkligen har en butt-crack.

Eftersom, naturligtvis det gjorde det.

Så, nya hus regel: Ingen mer att säga ordet butt-crack-såvida du inte är i badrummet, det är att falla av, ELLER... det är på ett päron.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar