Positiva Affirmationer För Mammor

Detta föräldraskap sak är svårt verksamhet. Vi gör, och vad vi gör, och vad vi gör, och sedan gör vi lite mer. För att vi älskar våra barn, vi ville ha dem, gjorde vi dem, och vi gjorde dem. Och då vi hade dem.

Ibland, vara mamma känns skit. Jag tänker inte gå igenom alla skäl varför", sak om du läser detta vet du redan.

Jag pratade med en vän från high school ikväll—en hård vän med en mördare IQ och den lojalitet som inte kan kopieras. Nu nu är hon en mamma, och en del människor har gjort henne att känna sig mindre på grund av detta faktum, och det retade mig. Min ilska fick mig att inse mammor behöver några dagliga affirmationer. Vi måste påminna oss själva om att vi är awesome. Vi är kick ass. Vi är i regel.

Så, här är de: Momfirmations. Känn dig fri att recitera dessa varje morgon när du ser dig i spegeln och borstar tänderna, eller amma, eller bajsa, vad som helst.

1. "Jag är en badass tik." Jag gjorde en person. Jag gjorde en jävla person! Eller jag antog att en person, eller jag var ett surrogat för en person, eller en våt-sjuksköterska för en person, eller jag gifte mig med någon med en person. Vad det kan vara, jag är en badass tik.

2. "Jag är en människa med känslor ." När du blir en mamma, folk glömmer att du ens existerar, och plötsligt handlar det om ditt barn. Usch. Knulla dem. Du är en människa, och du behöver att bli älskad precis som alla andra gör. Ja, skiten är sann. Morrissey säger så. Och det är en del av evangeliet där.

3. " Vet du inte mig." När främlingar ger dig stank öga, upprepa detta om och om igen i huvudet, "Du känner inte mig. Vet du inte mig. Du känner inte mig ." Och när de ger dig massiva, extra stinker öga, eftersom ditt barn är att vara en dildo (eftersom barnen är ofta kukar), fråga om de har godis eller tuggummi eller en femtedel av vodka i fickan. Om inte? Skruva dem. Om ja? Instant BFF.

4. "De behöver inte få det eftersom de suger." Detta är för dem av ditt pre-kids vänner som inte får det. Det är för att du är fantastisk och du jonglera. Du kan göra allt med bara två händer, och de kan inte göra ett skit eftersom de är för upptagen med att handla på Whole Foods. De är förbannad över din gluten intag. De är inte tillräckligt svalt eller roliga nog att diskutera där bajsar kommer från eller hur Barney blev lila. De förtjänar inte att känna dig längre . Du kan flytta dessa människor ur er krets av vänner till den sjätte cirkeln "jag vet inte dig längre" och känna sig fin om det. Mer än bra. Utöver bra. Du förtjänar bättre.

5. "Du kan. Du kommer. Du är bäst på vad du gör." När du tror att du inte kan göra det längre, kom ihåg: Dina barn vet hur du rulla, och du är fantastisk på ditt jobb. De älskar dig, det behöver du, och de skulle inte förstå världen utan dig. Dessa barn är fortfarande vid liv på grund av dig. Du gjorde dem till lunch, de åt det. Ingen har löss (ännu) och du kommer att vara den kam som skit när det händer. Du är en pärla. En skatt. Du är den eftertraktade priset i Cracker Jack-Rutan. Du är en på miljonen.

Den verkliga hemligheten till att vara mamma är inte en verklig hemlighet. Det är en salong trick. Det är en rök-och-speglar, Vegas-ladin handel artikel som sällan talas om i det offentliga. Men jag ska berätta för er—jag ska berätta för dig eftersom du förtjänar att veta. Jag ska berätta för dig att påminna mig själv, och jag hoppas att du kommer att dela det när en annan mamma behöver höra det. Så, kom hit. Närmare. Nej, ännu närmare. Är du redo?

Hemligheten kommer från den fantastiska tider. De gånger när din baby blåser en kyss, eller säger, "Mama" eller har ett måltid som du slet över. Hemligheten ligger i de ögonblick när någon säger, "Wow, du har verkligen fått den här morsan sak på låset," och du är chockad eftersom det i verkligheten är att du inte har en jävla aning om vad du gör, eller när du överleva en familj måltid i en restaurang oskadda, eller när en bubble bath är söt som motsats till förrädiska. Dessa stunder som utgör den hemliga. Om du kan ta alla dessa små stunder och bunta ihop dem till en boll i ditt sinne—en liten fil mapp av bra minnen, euforiskt gånger att gör det hela värt besväret—om du kan göra det och då komma ihåg att ringa på dessa minnen när du är i slutet av din lina, kommer du att få igenom de värsta av de värsta. Jag lovar dig. Du har fått detta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar