20 Tankar Som Du Kan Ha På Din Första Resa Till En Vuxen Leksaksaffär

Om du aldrig har varit i en vuxen leksaksaffär, du bör gå. Kom ihåg hur roligt det var att få en ny leksak som barn? Tja, vuxen leksaksaffär är ännu bättre än så. Det finns alla typer av saker som kommer att väcka din fantasi och sätta ett leende på ditt ansikte i en fråga om minuter. Oavsett om du försöker att krydda upp ditt sexliv med en 50 Nyanser av Grått paddla eller köper "jag inte Behöver en Man" 12-tums annihilator, kommer du att hitta vad du behöver.

När du är redo att gå, mitt råd skulle vara att köra ca en timme från där du bor för att undvika att köra in i lokala perversa. Spendera lite tid att kolla in de varor, och shoppa tills du stupar . Medan skanning hyllorna på min senaste resa, jag hörde ett par kunder som kan ha varit i butiken för första gången. Här är ett par saker som jag hörde:

1. Vad händer om vi ser någon vi känner?

2. Jag tror kassan tittar på mig.

3. OMG vad är det för?

4. Kan jag få det?

5. Du sätter det där ?

6. Är du seriös? Stoppa det, är du seriös?!

7. Varför fungerar som lyser upp?

8. Är detta säkert?

9. Jag tror inte att du ska sätta det i munnen.

10. Är du säker på att du sätter det i det ?

11. Batterier är mycket dyra.

12. Vad händer om det faller ut?

13. Varför vill du att svänga från taket? Det verkar inte säkert. Jag är inte säker på att min husägare politik skulle täcka det.

14. Jag tror att jag kommer att gå på något som klämmor. Jag har känslig hud.

15. Detta kostar hur mycket?!

16. Varför finns det diamanter på det? Du vet vart jag ska uttrycka det, eller hur? Jag behöver inte diamanter i det.

17. Varför behöver det vara vattentät? Vi planerar på att simma?

18. Jelly ger mig halsbränna. Jag tror inte att jag vill ha ananas-smaksatt halsbränna.

19. Varför vill du vara med ögonbindel och handfängsel? Jag gillar inte att bli att förvånad.

20. Ingen återbetalning eller utbyte. Människor försöker tillbaka sånt här?!

Kom ihåg att koppla av och ha kul . Alla i butiken är att göra samma sak som du. Ingen i det är att döma dig—om du köper 2-fot långa ding-dong. Även kassören kommer att döma dig om du gör det. Medicinsk vetenskap kommer att döma dig om du gör det. Och om du är obekväm med tanken på att vara i en butik, jag har hört att porr industrin har också en stor närvaro på internet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar