Faktiskt, Cykling ÄR en Påverkan som Sport. Fråga Bara Min Rumpa.

Jag funderade länge på att ta denna övning klass. I själva verket, tänkte jag för ungefär ett decennium, eftersom jag är inte en att hoppa willy-nilly i allt utom choklad pool. Vad är spin klass, frågar du? Det är en grupp av människor på stationära cyklar, i ett mörkt rum, med hög musik. Som en nattklubb, om att nattklubben var en bastu med människor med hjärtinfarkt. Naturligtvis var jag orolig för om ett par saker:

1. Koncernens del

2. Övningen sidan

Men tydligen om du vill förstärka något som kallas för din "quads" och få något som kallas för "cardio" spin klass är ett bra alternativ för dig. Så jag bestämde mig för att jag inte ska närma sig denna med samma rädsla som jag kom till high school cafeteria. Helvete, jag var en odlas upp, och det var dags att sätta på min vuxit upp spandex-byxor!

Det första steget för att gå på din första rave, jag menar, spin klass, är att göra en reservation, som jag gillar att tänka på som ett sammet rep för att hålla alla icke-festa bastu haters där.

Det andra steget är att visa upp. Vilket jag gjorde—och sedan insåg att det andra steget bör ha faktiskt varit att köpa dessa löjliga små kardborrband biker skor som gör dig rolig promenad. Som fick mig att få panik och undrar om jag bör också vara klädd i lycra shorts med vadderad rumpa? Tack och lov har jag en naturligt vadderad rumpa.

När man kommer in i cafeterian, jag gick genast och satte sig ensam vid back—vänta, vi bestämde oss för att inte gå med skrämmande hög skolan analogier, har vi inte?—och då jag nästlade mig själv med läraren och bad om hjälp med utrustning som set-up. Jag var chockad över att upptäcka att dessa cyklar inte ser ut som Barbie cyklar i min ungdom, inte heller de ser ut som chaise-lounger. De cyklar på en cykel studio är som rekvisita till en film som heter 50 Nyanser av Smärta: Det finns massor av metall och denna läder sak som du håller mellan dina ben. Det finns också en skärm med alla typer av information, som Varvtal och motstånd och grejer, det blir svårt att se genom dina tårar. Jag menar svett.

(Föreställning: jag är motstånd. Och om "RPM" står för "Varv Per Minut, då saker och ting var ute mycket i Frankrike cirka Maria Antoinette, och denna klass var att bli en episk strid för rätten att äta tårta.)

Naturligtvis, smärta och tortyr, och att uppror var svårt att förstå i början, när en mild Sarah McLachlan remix spelade. Sann förståelse kom på 2 minuter och 30 sekunder, när min tankeprocess bytte från Jag är eldas upp! Yeah! Hell yeah! Låt oss jack detta motstånd upp till 13! till Oh sweet baby Jesus jag har en hjärtattack. Jag kan inte andas! Hjälp! Slå motstånd ner, lägg ner! Vid denna punkt, vi övergick till hypnotiska pop-elektronisk musik och instruktör var skanderar högt, "det HÄR ÄR DIN MORGON! VAD SKA DU GÖRA MED DET? KLÄTTRA KLÄTTRA KLÄTTRA!"

Eftersom det tydligen var vi närmar oss ett berg.

Och när vi når bergen, vi är tänkt för att "STIGA UPP UR SADELN!!!!"

Låt mig berätta vad det är att "stiga upp ur sadeln"—eller ridning cykeln står upp. För detta gamla tjata, det är mindre av en ryttarstaty analogi och mer av en flyg-en. Det är som om jag är en plan som startar och landar, igen och igen och igen. Och jag måste ta av och landa med bibehållen hastighet, utom min landningsställ är verkligen ringrostig och mina hjul fastnar och det gör ont verkligen dåligt när jag krasch landa på att ett tunt läder sak som kallas "stolen."

Som jag klättrat Mt. Everest med Bruno Mars skriker på mig, jag föreställde sig flera scenarier. Jag var den antika prop planet landar magen upp i Colombias regnskog. Jag var taskig Airbus övergivna i Hudson River. Vid ett tillfälle, jag var JetBlue planet vars landningsställ fastnade och höll cirklande flygplatsen försöker bränna av bränsle—jag kanske inte någonsin har att landa, jag trodde! Jag kommer att stanna upp ur sadeln hela klassen!

Låt oss kalla detta en berömd sista tanke innan min quad muskler gav ut helt och hållet.

När vi äntligen satte mig ner igen efter att första kullen, var jag triumferande. Sant, jag kände och luktade—som uptown funk, men jag hade bara 48 minuter att uthärda och det är inte som att jag hade något att bevisa. Jag ville bara vinna Tour de Spin. Jag menar, när 70 procent av klassen är AARP medlemmar och de är att sparka min röv, är det dags att titta i mitt hjärta och undrar varför det slår så hårt och så snabbt och varför jag känner att jag kommer att dö.

På denna, min första dag på spin klass, jag lärde mig en ny verklighet:

1. Cykling är faktiskt en inverkan sport. Fråga bara min rumpa.

2. Jag vill aldrig göra detta på den öppna vägen, om det inte är neråt på en Snarstucken med serpentiner från styret.

3. Jag är med Lance. Det enda sättet att överleva cykling är av dopning.

Vive le Tylenol.

ADVERT

Lägg till din kommentar