En Tacksägelse För Alla

Thanksgiving är min favorit semester. Det finns inget som lukten av turkiet fläktade genom huset och lilla turkiet hand-utskrifter dekorera bordet. Jag älskar en gaffel fylld med kalkon, stuffing, söt potatis och en klick tranbärssås. Jag älskar överblivna smörgåsar nästa dag för middag och jag älskar pecan paj till frukost. Men mest av allt älskar jag chansen att verkligen fokusera på viktiga saker för en förändring. Inte den stress och de negativa, men det faktum att jag kan sitta i huset jag älskar, omgiven av dem jag skatten mest i världen och bara njuta av dem.

Vad är inte att älska?

Men, alla är inte så lyckligt lottade. Detta har varit en grov år för så många, och det är hela tiden återspeglas i min Konfessionell :

Jag kan knappt har råd att försörja min familj. Det är förödmjukande. .. Jag är så bröt jag gick för att få en mat-rutan. De sa till mig att jag gör för mycket pengar och jag bara grät och grät. Jag har ingen mat. Jag bor inte extravagant. Jag arbetar på socialkontoret. Jag kan inte ens berätta för min familj hur illa det är. . Thanksgiving middag? Ha. Jag kan inte ens köpa en limpa bröd. . Min man bara förlorat sitt jobb. Jag har ingen aning om hur vi kommer att sätta mat på bordet. .

Så stressande som att mitt liv blir, jag har aldrig orolig för att sätta mat på bordet till min familj. Jag är en av de lyckliga. ... Jag har varit spännande om min hjärna försöker lista ut något att göra – ett sätt att göra en skillnad – och livet ljusare, även bara för en natt. Jag hoppas att, tillsammans med din hjälp, att detta kan...

Jag skulle vilja att varje Skrämmande Mamma ute för att kunna njuta av en Thanksgiving middag. För att kunna laga en måltid till sin familj utan att bekymra dig om kostnader eller uppoffringar för att göra det. Att sitta runt ett bord, mat på god mat med nära och kära och rosta till ett lättare år framöver.

Förra året, USA Today rapporterade att den genomsnittliga Thanksgiving middag för 10 kostar $43.47. Mindre än femtio spänn för en natt av ren bekvämlighet mat för kropp och själ. För de lyckliga, det är inte så mycket. .

Så... .

Om du kan använda hjälp att sätta mat på bordet, vänligen så att säga i kommentarer (anonymt, om du vill - jag behöver bara din e-mail och att det är privat.) Om du har $25 för att skona detta år, snälla säg så också. Min förhoppning är att match två $25 givare upp med mammor som är i behov, ge dessa mammor $50 presentkort till sina lokala livsmedelsbutiker så att de kan köpa sin Tacksägelse ingredienser. Lämna en kommentar med vad du kan ge, och jag kommer att vara i kontakt.

De första två måltider på mig... Vem är nästa?

Låt oss alla fira Thanksgiving tillsammans.

*********

11-13 Uppdatering: Wow. Ni alla är fantastiska. A-FREAKING-MAZING. Jag kommer att spendera lite tid på att matcha människor upp och jag kommer att vara i kontakt med er alla på torsdag... Tacka er alla så mycket, för att göra detta hända.

11-16 Uppdatering: jag stänga kommentarer för tillfället bara för att se till att jag har alla tas om hand. I händelse av att det finns pengar att avvara, jag ska öppna dem igen!

11-16 (en annan) - Uppdatering: Jag öppnar kommentarer upp för en sista push, och då kommer jag att stänga dem vid 3PM EST så jag kan uppfylla varje begäran. Jag är så glad att dela det slutliga resultatet med er alla!!!

11-16 (SISTA UPPDATERINGEN, JAG SVÄR.) Jag har verkligen svårt att stänga ner det. Jag ska hålla det öppet till 12 am EST och sedan ska jag stänga av det och vara i kontakt med alla. .

11-17 (Ja, jag ljög.) Tyvärr, jag kan inte ta några fler förfrågningar, men om du vill donera, vänligen e-post till mig jill{vid}scarymommy{dot}com. Tack!!

11-18 jag har publicerat resultaten och de är FANTASTISKA. Gå och läs!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar