Ett Tack Till Min Raka Byn

Homosexuella föräldrar är precis som alla andra typer av föräldraskap... tills lagar skrivs av rakt politiker eller garderobsbögen, självhatande homosexuella bestämmer dig för det är det inte. Och i så fall kommer att vara en homosexuell förälder har sitt hinder. Som en homosexuell förälder, att jag ibland känner sig isolerade, som en ö i havet, som sticker ut från resten av min omgivning som, tja, en ö i havet. Om de är idioter, det är ganska lätt för homosexuella föräldrar att stödja andra homosexuella föräldrar. Vi får det. Och vi predikar samma predikan till samma gay-kören.

Men min två-mamma, tre barn i familjen behöver en större by. Spara bög skämt och Village People referenser. Jag har en speciell plats i mitt hjärta för heteros, byn straight män, kvinnor, föräldrar, vänner och främlingar som hjälper mig att uppfostra mina barn. Och jag vill tacka dem.

Jag vill tacka min motsatt kön kärleksfulla vänner som älskar mig för mig. De ser min sexualitet som en detalj och inte hela bilden. De är inte blinda för min det, men verkar inte märka det. De var den största förespråkare och anhängare under min och min sambos resa till föräldraskap.

Jag vill tacka rak, öppen, stödjande män och kvinnor har jag aldrig träffat som har stått upp för lika rättigheter och mot hat. Jag vet inte deras motivation för anständighet. Det kan vara människors vänlighet. Det kan vara fråga. Eller kan det bero på att de blir så arg eller ledsen som deras bög eller lesbisk vänner som känner sig isolerade.

Och jag vill tacka rakt föräldrar överallt som ser mig som en förälder, först och främst. Tid. Detta föräldraskap sak är svårt. Från mina närmaste vänner för att mammor och pappor jag har aldrig träffat eller bara gått i en butik eller en restaurang, jag känner stödjas och respekteras. Med barn har ett sätt att göra detta. Sexualitet bli fördömd: småbarn är en jävla mardröm. Jag behöver min raka byn för att ventilera, för att luta sig mot, och att bära regnbågens flagga när jag är för trött för att predika min predikan.

Att resa med barn är också en underbar equalizer mellan oss bögar och stegar, speciellt när man sitter med ett skrikande barn flera tusen meter upp i luften på ett flygplan så het som solen på allvar, vad är upp med temperaturer på flygplan?

Min partner och jag nyligen flög från vårt hem i Vermont till Florida med våra tre barn, en nästan fyra år gamla dotter och två 18 månader gamla son. I veckor, i väntan på den resa som skickas till oss i fullständigt förnekande av resan. Vi visste att vi skulle var och en hålla mycket aktiva pojkar som hatar tvång. Vi visste att deras nap skulle kastas rätt ut genom fönstret, tillsammans med vårt förstånd. Vi bekymrar oss mindre om vår dotter. Hon hade sin egen plats och en ryggsäck full av snacks och Disney grejor hon får sällan. Hon skulle vara glad för dagar eller i socker koma. Hursomhelst, hon skulle vara tyst.

En av de flygningar som var olycklig. Min partner och en av pojkarna var 10 rader från där jag satt med min dotter och min andra son, skrek en. Jag svettades, frustrerad och ville ha en drink. Jag visste att killen bredvid mig, försöker att läsa hans bok, var irriterad. Lita på mig: jag ville skrika att sluta också. Och jag skulle ge vad som helst för att kunna läsa en bok som inte har bilder på det. Jag kände din smärta, Sir.

Men plötsligt, en annan mamma som satt i närheten och arbetar med sitt eget olyckliga barn stannade för att fråga om jag behövde hjälp. Hon undrade om jag var ensam. När jag förklarade min familj sittplatser arrangemang, hon var empatisk. Hon berättade för mig hennes man kunde hantera sina två barn för några minuter om jag behövde något. Hon förstod. Hon var några minuter av det stöd jag behövde för att återställa.

Som främling som får mig att ta ett andetag, påminna mig själv om att jag inte var ensam, och att planet skulle landa och min semester skulle börja snart. Hon hjälpte mig att bli en bättre, mer tålmodig förälder i det ögonblicket. Hon, som så många andra, är en del av min by och som jag behövde i den stunden för att hjälpa till att uppfostra mina barn.

Jag älskar min gay village medlemmar också, men den raka och kära, rakt föräldrar som inte har något att vinna på att min kamp för jämställdhet är de som håller mig slåss och gå vidare i mitt föräldraskap resa. De kända och okända byn medlemmar ger mig tillförsikt om att världen håller på att förändras. Min raka byn ger mig hopp om att en dag våra byar kommer inte att delas, och vi kommer alla bara människor som försöker fostra våra barn.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar