En Spa-Fest

Jag måste vara någon form av frossare för straff. Mina barn fråga för att ha fest utanför hemmet. Bowling, Hoppa Zoner, Museum, Akvarium. Varje gång jag övertyga dem om att en fest hemma skulle vara mycket roligare och ursprungliga, och precis när jag har övertygat mig själv om mittemot de klättra ombord. Vad fan är mitt problem? Alla har parterna på samma fyra platser för god anledning: De är smärtfri. Jag har lärt mig det här huset-blir-papperskorgen för-barn-är-galen-så-inte-värt-det lektion innan. Varför kan jag inte tycks kunna komma ihåg det?

Och så var det: En spa-fest hemma. 14 av Lily ' s närmaste vänner kom igår kväll i PJs med ett överflöd av energi och entusiasm. 140 naglar var målade. 140 kinder var täckta med avokado masker, 14 huvuden hår var borstade och flätade och barretted. ( ja, jag gjorde det ett verb. ) Det var alla de bästa delarna för att ha en flicka, och jag verkligen älskar det här.

Men, nästa år? Jag kommer att älska det på en extern plats där jag inte behöver göra all planering, matlagning och städning.

Eller, mer troligt, kommer du bara att läsa en kusligt liknande inlägg.

ADVERT

Lägg till din kommentar