En Verklig-Liv Elf On The Shelf Tidslinje

I slutet av vårt samtal för några år sedan, min mor nonchalant sade, "Oh, förresten, jag har skickat något till dig via e-post. Du bör få det senare i veckan. Har du hört talas om Elf on the Shelf ? Alla barn i min förskoleklass surrar om sina tomtar."

Eftersom min mamma lärde förskola, som hon ofta kände av den senaste Julen leksaker eller trender långt innan min sömn-berövas själv gjorde. Och när hon kände en varm leksak var på väg att slå marknaden eller en film som var öppna för att barnen skulle älska, hon var alltid snäll nog att antingen ta med barnen för att se filmen eller skicka mig ett vård paket som skulle få mig att se ut som den bästa morsan någonsin. Det var mycket uppskattat.

Vanligtvis.

Men i fallet med Herbie Ralph, Elf på Hyllan som kom för att leva med oss för fem år sedan, jag är fortfarande bitter. Jag skyller hans elfin hijinks och min nedstigning i helvetet varje år i December på min mamma. Ledsen, inte ledsen, Mamma.

Jag hatar den lilla röda kände hotet.

Och varje år, som helgdagar strategi, jag ryser för jag vet att jag har 24 dagar att behöva flytta den lilla kände asshat i hela mitt hus i ett försök att lura mina barn till att tro att smyga med läskiga-röv leende har varit fram och tillbaka till Nordpolen i en enda natt.

Allvarligt, mina barn är verkligen så naiv, och jag vet att det är likadant för er också. De köper list krok, lina och sänke, och det svindlar mitt sinne. När en av dem oundvikligen säger, "jag undrar när Herbie kommer att vara tillbaka?" så fort löven börjar att vända, jag ryser eftersom jag vet att jag kommer att få börja komma på sätt att göra den lilla röda shit ser ut som han är upp till lekfulla, Yuletide ont.

Fuck you, Herbie Ralph, och släde du red in på, OK?

Visserligen, jag börjar med de bästa avsikter, eftersom let ' s face it: Mina barn älskar att komma ner för att hitta Herbie hålls som gisslan av Lego figurer eller med en snöboll kampen med snögubbe smycken från våra träd med marshmallow "snöbollar." (Shut up. Du har gjort värre, att erkänna det.) Och, den tid som de tror på Santa är så kortlivade att jag vill fånga så mycket av den magi som jag kan eftersom jag vet att mina äggstockar kommer gråta fulla av tårar på juldagens morgon när de inte längre tror på.

Det är ett mått fuckton av arbetet, vilket gör detta lite elfin shithead trovärdigt, säger jag.

Eftersom jag vet att jag kan inte vara ensam, jag kommer att ge dig en inblick i min månad med Herbie, en Kapten logga in, om du kommer, om mitt långsamma spiral i Elf on the Shelf helvete bränder.

29 November

Skit. Där gjorde jag dölja det röda asshole igen?

1 December

Herbie kom med mycket pompa och ståt. Not från Santa förde mycket jubel och glädje. Barn beter sig eftersom Herbie är att titta på med sin plast, obehagligt leende.

2 December

Herbie var finns leka Lego med en uppstoppad Rudolph. Barn glada.

3 December

Herbie läge att göra en igloo reda bomull bollar. Shout out till Pinterest för att spara min röv.

4 December

Herbie är en rackare, faktiskt. Hans "snow angels" i mjöl på köksbänken var en hit. Note to self: Mjöl är en jävla röra att städa upp, och Herbie är på varsel.

5 December

Herbie är i julgranen. Han ser inte söt intill alla smycken?

December 6 till 8

Herbie är fortfarande i trädet. Suger det, barn.

December 11

Vin som konsumeras. Herbie glömt. Det finns alltid imorgon.

December 12

Jämrar av orättvisa från barn som Herbie glömde ännu en gång för att resa fram och tillbaka till Nordpolen. Barn är mycket missnöjd. Herbie fortsätter att le creepily.

December 13

Herbie som finns i korgen genom öppen spis. Är inte en slump att han är misstänkt nära öppen eld. Bränna, du red kände fucker, bränna.

December 16

Ordet fick som Sally ' s elf har fört biljetter till Disney World på sin senaste resa tillbaka från Nordpolen. Note to self: Twat punch Sally ' s mamma på nästa PTA möte.

December 17

Barn chockad över att upptäcka Herbie under ratten i minibuss. Ingen förklaring ges. Han förtjänar att bli tillplattad, helvete. Moralen är låg.

December 18

Herbie är i julgranen. Igen. Alla som klagar är att förlora en Julklapp.

December 19

Ordet fick som Jack ' s elf tog flygbiljetter till Karibiska ön för att överraska resa på Julafton. Barn kraftigt missnöjd med Herbie leverans av polkagrisar. Note to self: Bränna ner jacks hus medan de är borta.

December 21

Herbie måste dö. Idag. Plan: att Skylla det på hunden.

23 December

Berusad av för mycket ägg nog Gubbe på semester part. Anses gungade Herbie i papperskorgen.

25 December

Hurra! Tomten kom! Kollapsade i högen på golvet mitt bland presentpapper och leksaker som är en tik att ta ut ur förpackningen. Herbie tittar på mig. Det är läskigt.

26 December

Avkastning Kände Hotet Från Helvetet till Nordpolen där han hör hemma. Offra en bön att nästa år kommer att vara år barn inte längre förvänta oss att denna röda lilla jävel till nåd vårt hus.

Lika mycket som jag hatar att låtsas att en creeper elf har möjlighet att resa fram och tillbaka till Nordpolen med inget mer än lite magi och elfin GPS, jag bara bidar min tid. Eftersom att det en dag kommer jag att säga under ett telefonsamtal, att ett av mina barn, "Hej, förresten, jag har skickat något till dig via e-post. Det kommer att vara där fredag." Och hämnden kommer att bli min.

ADVERT

Lägg till din kommentar