En Ny Coping Mekanism: Vi Kan Skingra Negativa Tankar Genom att Tala om för Trump Till "F*ck Off"

Jag har ångest . Detta innebär att, i princip, jag oroa sig alltför mycket om för många saker. Jag oroar mig för saker som vanliga människor inte ens att tänka på, som att mitt skratt låter konstigt eller mina snabbmeddelanden irriterande människor. Jag har stor, konstant oro, som om jag ser bra ut — jag har stor ångest bunden till min vikt och liten, gnagande oro, som om min hund känner sig älskade. Jag tar flera läkemedel för denna sjukdom. Men den ångest som ändå bryter igenom. Det kan skicka mig skaka och svettas, oförmögen att sova.

Sen hittade jag, tja, inte ett magiskt piller, men ett häftigt att hantera verktyget. Det kom från HannahApples, en ätstörning överlevande, och ett inlägg som hon gjorde på Tumblr.

https://hannahapples.tumblr.com/post/143822473068/my-therapist-and-i-decided-that-from-now-on-when

Åh. Min. Jisses. Så enkelt är det. Så perfekt. Detta skulle kunna revolutionera psykisk hälsa.

Så jag var tvungen att prova.

Första gången jag använde det var bara några minuter efter att jag hade hittat HannahApple inlägg. Jag hade precis klätt på mig., och jag tittade mig i spegeln. " Jag hatar min kropp "Jag trodde. Sedan slutade jag. Jag gjorde mig själv på nytt höra orden i Donald Trump ' s röst. Och jag svarade: "Fuck you, Donald Trump." Sedan gick jag på att prata med min man, negativitet behandlas. Jag kände mig förvånansvärt befogenhet direkt.

Jag höll på med det.

När jag lade mig ner på sängen bredvid min man, tänkte jag, som jag alltid gör, "Usch, jag hatar min mage. Det är så jiggly och fruktansvärda." Igen, jag slutade — det viktiga här är att erkänna dina negativa tankar som negativa. Jag spelas upp orden i Donald Trump ' s röst. Då sade jag till honom, "Du är inte min president, du lilla pawed Cheeto son of a bitch."

Jag fann att berätta av Donald Trump inte fungerar för fritt flytande, amorf ångest. Du kan inte säga att fuck off, för det finns ingenting där att prata med. Det är bara en sanslös känsla av fruktan. Jag försökte höra Trump säga, "Allt är hemskt och inget är bra," säg sedan till honom att krypa tillbaka till alt-höger helvetet han kom från, men det verkade inte att fungera så som det hade tidigare.

Mer som president var kacklande i mitt öra än smygande tillbaka till Mar-a-Lago. Så när det kommer till amorfa, meningslösa fruktan, inget slår en god ol' Xanax. (Som ordinerats av en läkare.)

Men, säger off Donald Trump STENAR för personliga negativa tankar. Jag är allvarlig. Prova det.

När mina barn gosade runt mig innan sängen, tänkte jag, "det är Dessa människor vars liv kommer jag att förstöra. De kommer att behöva år av terapi för mig och mina frågor." Jag kände igen det. Jag spelar det som Cheeto-in-Chief. Och jag sa "Fuck you, du Putin-älskande, sociopatisk, okunniga, vit-makt jävel." Det kändes tillfredsställande. Detta kändes bra. Jag kramade mina barn och pussade dem godnatt, känna sig som en badass.

Jag gjorde det om och om igen.

När jag orolig för att jag inte avsluta en bok recension. När jag orolig var jag att trakassera min redaktör via instant messenger. När jag orolig att jag inte skulle avsluta en berättelse på gång, eller inte krama mina barn tillräckligt mycket, eller när jag trodde att mina lår var för stora att bära shorts trots värmen. Jag njöt skapa nya och uppfinningsrika förolämpningar för mannen som är, tyvärr, vår commander-in-chief.

Jag funderade på att gratulera mig själv i Barack Obamas röst, men jag stapplade mig in. Generellt, jag jagade bort negativitet långt snabbare än vanligt, och det påverkade mig mycket mindre.

Detta bör inte vara en chock. Donald Trump är egentligen en modifierad version av dialektisk beteendeterapi är teknik av Teflon Sinne. I Teflon Sinne, du låter negativa tankar så gå fram över dig som en cloud — att de inte "stick", eftersom din hjärna är som Teflon. Det har också en hel del gemensamt med kognitiv beteende-teknik för att känna igen negativa tankar och vägrar att ge efter för dem. Terapeuter är överens om: Håller Donald Trump ansvarig för dina negativa tankar och berätta för honom att dra åt helvete faktiskt har terapeutiska meriter. Med andra ord, det är helt jävla fungerar.

Och vem bättre att kanalisera vår ilska på? Han är ett lämpligt mål. Min vän Elyn säger Trump är Id of America kommer till liv.

Självklart, jag är inte gungade min ångest medicin eller diskontering av min läkare. Jag har fortfarande behöver dem. Detta är inte ett mirakel arbetstagare, men jag tror att om jag tränar detta regelbundet, om jag jobbar hårt på det, det kunde ha några allvarligt positiva effekter på min mentala hälsa.

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta. Men tack, Donald Trump.

Och även skruv din vägg och dina Muslimska förbud, du rasar asshole.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar