En Mors Cv

För ett par år sedan, jag tog lite värme efter att som citeras i the New York Times för att landa en imponerande, heltidsjobb utan så mycket som ett cv. Mitt argument var att i en värld av sociala medier, din närvaro på webben fungerar som din alltid-nuvarande cv. Hur många träffar din webbplats, hur många followers du har och vad ditt engagemang är säger så mycket mer om ditt arbete än någon bit papper någonsin kunde. Den känslan, även om giltigt, var inte mycket uppskattad av min arbetsgivare som var plötsligt översvämmas av otaliga "kvalificerad" erbjudanden från mammor som vill arbeta från hem utan ett cv. (Hoppsan.)

Det är sant, dock. Bloggare behöver verkligen inte återupptas och mammor fan inte.

Men min agent har trakasserat mig för att ställa upp en profil på LinkedIn, och jag gav efter till slut den här veckan. Att fylla ut rutorna påminde mig precis varför jag älskar det jag gör så mycket: jag har aldrig låtsas vara något jag inte är, även på ett cv. Titta på min profil, slås jag av hur jag förbereder sig för moderskapet även i high school.

Och det? Gör det bästa jobbet jag någonsin har haft.

ADVERT

Lägg till din kommentar