En Mer Perfekt Förälder

Om jag försöker mycket hårt att inte döma min man avla*, ibland kan det vara jävligt nära omöjligt. Jag inser naturligtvis att jag inte är en perfekt förälder. Knappast. Jag är bara mer perfekt, de flesta av tiden. Till exempel, jag skulle aldrig ha trott att klippa gräsmattan i flip-flops, iklädd min andra barnet i Baby Björn var gott omdöme. Men jag skulle aldrig ha klippt gräsmattan på alla, i rättvisans namn. Men jag avvika.

Min mellersta barnet har blivit lite av en biter på sistone. Inte som en "promenad upp till random människor på gatan och bett dem" typ av sätt, men i en "min syster bara slog mig och hon är starkare än jag så jag ska bara bita hennes" sätt. Jag tycker det är fyndiga, medan Jeff finner det oroande.

För några nätter sedan, efter upprepade bita rapporter från hans syster, Jeff heter Ben på nedervåningen. Benjamin han började, i denna bitande sak är mycket allvarligt. Oacceptabelt. Vi gör inte bita. Förstår du? Ben nickade högtidligt .

{Ange den del där jag erkänna domen}

Om du fortsätter att bita, Jeff fortsatte, jag har inget annat val än att ta dig till tandläkaren och få honom att dra ut alla tänderna. Är jag göra mig klar?

{Duns.}

Även efter att jag tappade hakan och jag hotade honom med att blogga denna enfaldiga flytta, min man stod fast. Jag slår vad om att dina läsare skulle ta min sida, sade han till och med. Jag vördsamt höll inte med. Något sätt skulle ni alla tycker att hans löjliga tomma hot var klokt. Det var skrattretande, eller hur?

Rätt??

(*For the record, jag älskar min man och tror att han är en bra pappa. Och jag skulle ha sagt detta, även om han inte har begärt det.)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar