Hur Min Gynekolog Hjälpte Min "Arga Vagina'

Det var en blind date, mina vänner ställa oss upp med lysande recensioner, den bästa lyssnaren, mycket skickliga händer, och viktigast av allt — du visste att din väg runt en vagina.

Vem visste att all den glädje du skulle ge mig (eller min man, för den delen).

Jag lyssnade så att du läser min orsak till besöket: "arg vagina", som gjorde dig till skratt. Vad en bonus, du hade ett sinne för humor.

Vi satt på kontoret diskutera min nuvarande sex frågor: vaginal torrhet, anal penetration , låg sexlust — du behövde inte ens blinka som jag tog med mig min mamma.

Medan du tittar in i dina ögon jag aldrig skulle trott det våta och vilda nätter du skulle få. (Du är den bästa, Dr. B!)

Efter vårt samtal du leda mig till tentan rum, och min mamma gjorde sin väg till väntrummet. När det var bara två av oss, du informerade mig om att min vagina såg ut som det var 70 år gammal; vävnaden var tunn och torr. Du frågade om jag såg ut "där nere" nyligen, och jag försökte komma ihåg när jag tog den sista bilden av min vagina. De enda gånger jag inspekterade min nedre region var när det var arg, men jag har ett vagt ihåg att spara ett foto som min man tog så att jag kunde se om jag hade en svampinfektion. Gah, hon såg bara arg för det mesta—

Vänta, vad var det jag säger?

Oh ja, min vagina.

När reflektera över vår tid, så jag bestämde mig för att en vagina med så många adjektiv och diagnoser som flyger runt förtjänade ett namn: Ethel. Ethel hade en extrem hormonell obalans, och en muskel dysfunktion kallas vaginism . Att göra kön en f***ing röran, men inte den bra sorten. Men, din TLC har gjort hela skillnaden.

Du är den verkliga MVP, Dr B.

Jag delar allt detta med dig för att säga tack, Dr. B. Varje intim stund med min make skulle inte ha varit möjligt utan din "Dr Love" magi. Jag tackar er. Och viktigast av allt, Ethel, tack — ofta.

xoxo

P. S. Vänligen sluta inte att min läkare om denna kärlek är obesvarad. Bonus: jag är inte det minsta avundsjuk på alla slidan bilder av andra kvinnor skickar till dig. Hålla upp det goda arbetet.

Se dig nästa Cellprov!

ADVERT

Lägg till din kommentar