Ett Brev till Mina Barn Om Sina Konstverk

Kära Barn,

Jag älskar dig. Du vet det.

Faktum är att en av er, och jag kommer inte nämna namn, är redan över det spelet jag spelar där jag säga, "Hej, jag måste berätta en hemlighet," och då kommer du över och jag viskar "jag älskar dig" i ditt öra. Du kan förneka det, men dina ögon rulla säger allt. Oavsett, jag kommer att fortsätta att tala om för dig hur mycket jag älskar dig, alla gånger om dagen. Detta kommer aldrig att bli gammal för mig. Aldrig. Och en dag, om du har barn, du kommer att göra samma sak. Jag kan lova dig.

Men jag avvika. Tillbaka till ämnet.

Vi måste ha ett seriöst prat om något. Jag älskar dig. (Se, det går jag igen.) Och det betyder allt för dig. Allt du skapar med de perfekta (även om det oftast är mycket smutsig) lite händer i ditt hem. Men när vi närmar oss början på en annan skola år—med en av er börjar förskolan och en av er börjar (gulp!) dagis—och i väntan på att familjen träd och pumpor och snögubbar och doily hjärter och klöver och kaniner och Amerikanska flaggor som du säkert kommer att vara att ta med hem under hela året, jag måste be dig att minska din roll på mängden av konstverk som du skapar. Och jag använder termen "konst" löst att ta med dina teckningar och målningar, något hantverk projekt du gör, de sidor som du har rippat av aktivitet böcker till färg och dekorera med klistermärken, random Post-Its och pappersbitar jag tycker att hela huset med kryptiska skriva och olika symboler ritade på dem, och allt täckt av klotter. Åh, och dessa bitar av papper som ser helt tomma ut vid första anblicken men har verkligen några teeny tiny linjer eller prickar eller squigglies på dem så att de inte kan användas i skrivaren. Hoppas att du får punkten.

Men varför, frågar du? Tja, eftersom vi inte bara har kylskåp utrymme, eller på vägg utrymme, eller kork styrelse utrymme, eller utrymme på skrivbordet, eller golvyta, eller hyllutrymme, eller closet utrymme, eller låda utrymme, eller arkivskåp utrymme, eller bilplats, eller i en väska utrymme, eller skötväska utrymme, eller under-the-bed utrymme, eller under-the-soffa med utrymme...att visa upp varje välsignade bit av ditt konstverk.

'); // ]]>
[inline_ad]
Plus, och jag vet att detta kommer låta väldigt hårt, men det är sant... inte varenda sak du rita är en keeper. Jag vill hänvisa tillbaka till dessa dokument med två knappt synliga markeringar på dem. Eller färgglada, glittriga klipp inte ens du bryr dig att hålla reda på (och som jag ständigt fastnar längst ned på mina fötter). Och medan jag dela hemligheter, dina ritningar andra dagen inte av misstag hamnar i papperskorgen. (Läs "papperskorg" om det får dig att må bättre.) Mamma lagt dem där. På syftet. (Även om jag tydligen inte begrava dem djupt nog.) Eftersom Mamma och Pappa som används mest arkivskåp är, jag är ledsen att säga, våra papperskorgen kan. Nu, skrynklas inte din näsa upp på mig. Du kommer att tacka mig en dag för detta. Ärlig mot Gud. Hur vet jag? Tja, för det första, jag kan lova dig att du inte vill vara fastspänd med amorteringar vi skulle vara redo att lämna över den till house(s) vi skulle behöva köpa enbart i syfte för att lagra alla din konst. [inline_ad] Och för det andra, när du är äldre, du har ingen aning vad jag ska göra med 83 gazillion lådor av gamla konstverk som vi skulle kunna trycka på den andra du har en egen plats. Hur vet jag detta? Jo, när jag var liten, Gramma (hej Mamma, du vet att jag älskar dig) höll ganska mycket allt jag gjort och sparat allt i lådor. Och när jag blev äldre hon hade grunden med mig för att ta alla de saker som hon hade sparat eftersom det tog upp för mycket plats. Vet du varför det tog upp för mycket plats? Eftersom det var för-jävla-mycket saker i det, det är därför. Visst, jag ska erkänna att det var ganska kul att gå igenom saker och se hur extremt duktig jag var från en mycket ung ålder. (Hm.) Men efter att jag hade ingen aning om vad jag ska göra med kartonger och lådor av missfärgade papper som luktade som om de hade suttit i en källare i 20+ år. [inline_ad] Nu, missförstå mig inte, vissa dina konstverk är för evigt djurhållare. Men hur är om vi gör en pakt som går framåt för alla andra? Jag vet att det upprör dig att tänka mig att kasta bort alla dina hårt arbete. Så, jag lovar att jag inte kasta bort saker willy nilly längre (eftersom jag måste erkänna, jag gjorde känner mig lite dålig när du hittat sånt i papperskorgen). Om det finns saker du vill behålla, vi kan. Vi kan göra en veckovis rotation (även om jag är realistisk, låt oss säga per månad, ok, bra, två gånger per år), och då kan vi omvärdera. Om du fortfarande vill spara något när dess display tid har löpt ut, låt oss spara det i ett foto. Jag kan ta bilder och vi kan spara dem på min dator eller på en CD-skiva eller usb-minne. Eller fan, även om våra "molnet". Då kan vi kasta bort/recycle den faktiska konst. Detta har den dubbla fördelen av 1) att spara utrymme (i vårt hus, hur som helst, oh och i din i framtiden) och 2) att hålla ett register över din konst som inte gul eller ta på den unkna källarlukten över tid. Sedan, om du vill få listig och kreativ med bilder på vägen, gör det! Det kommer att innebära att du har aktiverat några lata recessiv gen i mig som fram till denna punkt i mitt liv har varit ganska vilande. [inline_ad] Vad säger du? Har vi en deal? Ser fram emot alla dina framtida mästerverk. Bara inte förväntar mig att rädda dem alla. Kärlek, Mamma Relaterade inlägg: Åh Skit,Barnen Är Inspirerad

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar