En Hemmagjord Bok

Lily älskar att rita. Älskar det. Känner jag igen mig i henne samma passion som jag hade när jag var i hennes ålder och spänning för mig. Ivriga att hjälpa till att utveckla denna kärlek för konsten, jag har haft sina teckningar tryckta på t-shirts och plåtar och låt henne tapeter till hennes rum med hennes skapelser, precis som jag gjorde.

Men, det finns inte många saker som har retat upp mig så mycket som våra senaste projekt. Jag tog några av mina favorit bitar av Lily ' s och skannade in dem i datorn. Jag visade ett par leenden upp och ner och arrangerade dem att berätta för en (något) sammanhängande berättelse. (Och en snabb en som vi hoppas på att flytta inom de närmaste månaderna.) Här är en titt...

Jag använde Lulu.com för att bygga, skriva ut och binda den och kan inte vänta på att det ska komma fram. (Du kan skriva ganska mycket varje bok som du kan tänka dig och, nej, jag fick inte något att tala om dem. För större böcker, jag kan tala för att kvaliteten på Blurb.com där jag skrev mina blogg-bok )

Kostnaden för Lily ' s book? Bara sju spänn. Men det faktum att hon kan hålla i och läsa och dela en bok som hon skapat? Ganska mycket ovärderliga.

Och definitivt min favorit present någonsin.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar