En Guld Stjärna

Min man och jag har fyra barn.

Ingår i dessa fyra barn i en uppsättning av trillingar. Så vi har ett äldre barn (6), och en uppsättning av tre (3). Ja, vårt liv är lika galen som du tror att det skulle vara.

Tack och lov, min man och jag är ett mycket bra lag. När du får, er välsignade, med en uppsättning av trillingar som ger det antal barn du har från 1 till 4 barn i åldrarna 2 och under, som du behöver komma samman och arbeta tillsammans för att överleva.

Det är enkelt är det.

Jag vet att detta inte är fallet eftersom trots allt, föräldrar multiplar har en 75 till 80% skilsmässor.

Jeff, min make, och jag har ganska mycket att dela föräldraskap arbetsuppgifter så mycket som vi kan. Men eftersom jag bara jobbar två dagar i veckan, mer av min tid spenderas med barnen. Så mer ofta än inte, jag är den som uppfyller behoven hos barnen.

Jag tar dem matinköp med mig. Jag fixa alla måltider. Jag ser till att alla kommer till skolan, påklädda och fed. Jag ser till att allt görs i termer av att hålla dem friska. Jag se till att de bär lämpliga kläder för säsongen. Jag se till att de är rena. Jag vaknar med gråten i natt.

Jeff hjälper till när han är hemma, men för det mesta alla uppgifter kid är skriva av mig.

Som sagt, det är en helg i månaden som jag har till jobbet. Jag är en RN och jag jobbar 12-timmars skift, 7 am till 7 pm. Så på lördag och söndag en gång i månaden, Jeff och barnen är utan mig.

Den sista helgen som jag var tvungen att jobba, Jeff beslutat att han ska ta barnen till kyrkan eftersom vi kom nyligen tillbaka i vana av att gå och hade bara övervinna alla barnens rädsla för att bli kvar i söndagsskolan

Jag höll med honom och sedan barnen var vakna innan jag gick till jobbet, jag har lagt ut sina söndagskläder och gjorde Claire ' s hår, bara för att hjälpa honom lite.

För att vara ärlig, jag hade mina tvivel på att han skulle kunna klara detta, eftersom det normalt på en söndag morgon när vi är redo, jag är den som föder barn, får dem klädda, förpackningar snacks, och klär mig i den tid det tar för honom att duscha och klä sig.

När jag ringde Jeff senare i dag, jag fick reda på att han inte bara framgångsrikt tog barnen till kyrkan, men han tog också med dem för att besöka sin Mormor i vårdhem och tog med dem ut för att äta till lunch.

Jag hängde med honom och började tjura.

"Vad är det för fel?", en co-worker vän till mig frågade.

"Åh ingenting. Jag är bara på dåligt humör." Svarade jag.

"Varför?" frågade hon sondering för mer information.

"Åh, Jeff tog barnen till kyrkan och hans Farmor och åt lunch och ingenting har hänt", svarade jag.

Mitt svar var uppfyllda med en tom blick från min vän så jag gick på, "Han tog barnen med sig själv och det var ingen big deal. Barnen alla betedde sig. Det fanns inga smälta nedgångar, inte kissa i butiken, inga gräl, inget tiggeri, ingenting. Hans utflykt gick utan problem."

Min vän tittade på min sympatiskt.

"Och vet du vad som är värst av allt?" Jag sade. "Nu kommer han att ge mig ut när jag berättar om det fruktansvärda resa till butiken jag hade med barnen. Du vet den jag pratar om, den blick som säger, "jag vet inte vad du är tjafsa om, med barnen är inte svårt' Oh man, jag hatar att se."

"Så vad gjorde du vill ska hända?", frågade hon.

"Tja till att börja med," sade jag, "de behöver inte få så bra utan mig. Kanske ett samtal eller för att fråga mig hur man gör saker eller att något ska gå fel som ett barn bajsa sina byxor. Du vet saker som händer mig."

Min kompis bara tittade på mig, "Du ville ha honom för att misslyckas?" frågade hon med en ton som sade att jag hade förlorat mitt sinne.

"Tja, nej. Det skulle vara typ av medelvärde," sade jag, "Men jag vill bara inte behöva gå till kyrkan nästa vecka och höra från alla andra kvinnan om vilken fantastisk man jag har. Jag vill inte ha dem att berätta för mig att han är en super-pappa " och "bör få en stor guld stjärna". Han bara tog barnen ut, något som jag gör nästan dagligen. Det är verkligen ingen big deal."

"Så i princip," sade hon, "vill Du ha en guldstjärna för?"

"Ja." Jag sa: "där är min mamma effing guld stjärna?"

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar