En Flicka Mamma

Jag har två små flickor. Om universum har en annan överraskning i beredskap för oss, jag kommer alltid att vara en "girl mamma". Jag vet flera "pojke moms;" mammor som är ensamstående kvinna i sina hus och planera för att hålla saker på det sättet.

"Pojken mammor" att älska att berätta för mig hur lycklig jag är. Hur lätt jag har det just nu med två små söta tjejer som är söta, full av sugar 'n spice 'n allt trevligt. Men, i samma andetag, dessa "pojke moms" uttrycka sin sympati för dessa hemska drama queen stunder som jag kommer att få utstå i tonåren. Det finns tillfällen när dessa mammor gränsen på att vara nedlåtande. Och det är inget jag hatar mer än en nedlåtande mamma.

Pojken moms, låt mig klara upp en del myter för dig...

1. Mina pojkar är så grov och tumble, jag är utmattad jagar dem runt. Du är så lyckliga att ha små flickor!

Flicka mom verkligheten: Min yngsta dotter är en löpare, en klättrare, och en explorer. Hon vågar något som även har tips på ett fotfäste. Hon springer bort vid varje tillfälle. Hon tar itu med hennes stora syster. Hon kan bryta sig ut ur någon sele eller porten. Hon faller, hon gupp, hon skrapar, alla inom räckhåll för mig. Hon är non-stop. Hon är ansträngande. Jag tror inte att missa en Y-kromosom saktar ner henne alls.

Min äldre dotter? Hon kallas för "kärleksfullt aggressiv". Vilket betyder att hon spelar grov. Hon är minskade mer än en liten pojke till tårar när hon tacklar honom till marken med en kram.

2. Usch. Mina pojkar är äckliga. Du är så lyckliga att ha små flickor!

Flicka mom verkligheten: Mina barn har finger målade med sitt eget bajs. Flera gånger. Hon hade kaffe partier med vatten, hon dricker från hennes halm cup och spottar i hennes kaffe-och set. Min lilla tillbringar en stor del av dagen med handen ner hennes blöja. Pojkar har inte marknaden i ett hörn ändå.

3. Tjej kläder är bäst! Allt är så söt! Och när små flickor klä sig själva, även när de inte matchar de ser bara bedårande! Du är så lyckliga att ha små flickor!

Flicka mom verkligheten: Mina tjejer är fast med kort ärm holiday klänningar – mitt i December. Jag skulle älska en fin tröja. Jag skulle också vilja påpeka att din småbarn inte uppmuntras att bära booty shorts och jeggings. Vi har alla fått problem.

4. Tåg överallt! Hot hjulspåren kommer inte att bo tillsammans och jag är den som har att samla dem alla! Du är så lyckliga att ha små flickor!

Flicka mom verkligheten: Kanske inte, men vi har fått prinsessor och docka kläder. Docka kläder som min nästan tre år gamla inte har motoriska färdigheter för ännu. För att inte nämna att mina flickor är fascinerad av bilar och tåg också.

5. Ooooohh... men jag avundas inte dig när dessa flickor får vara tonåringar! Jag är så lycklig att ha små pojkar.

Flicka mom verkligheten: jag har hört historier från min man är i tonåren. Jag kanske måste ta itu med lite drama och några tårar, men chansen är ganska god att mina barn kommer inte att eskorteras hem efter vändning av en polis eller försök till bil surfa. Var det en tonårig tjej som bara tog ner vår brevlåda när de körde sin fyrhjuling av vägen? Jag tror inte det.

När ditt barn är frustrerande, det är lätt att tro att gräset är grönare, sötare, och luktar bättre på andra sidan. Men bara för att mina flickor bära band på sina hårfläta betyder inte att jag inte har en lera ring runt mitt badkar. Vi har alla våra egna utmaningar i sitt föräldraskap sak. Låt oss bara komma överens om att varje barn är fullt av överraskningar, och spara dessa pojke/flicka bekymmer för tonåren .

Jag ska vara en gömmer sig under sängen.

ADVERT

Lägg till din kommentar