90-talet Mode Är Tillbaka, Baby

Modetrender av 90-talet är tillbaka och dra på hjärtat strängar av millennials (och även de av oss som inte anser). Enligt en artikel i IDAG är återförsäljare till det faktum att vissa ser är att ge oss alla de känner. Och nostalgi faktor är inte det enda skälet till att folk betalar upp till idrott i samma stil som de gjorde för 25 år sedan.

Visar liknande Vänner finns på Netflix och som har ett stort inflytande vad vi väljer att lägga på våra kroppar i dessa dagar, liksom nya filmer som Till Alla Pojkar jag har Älskat Innan en film baserad på den bästsäljande YA roman skriven av Jenny Han. Min dotter fick mig till det och nu är jag besatt av allt om det — särskilt kläder.

Som en (äldre, ahem ) barn av 90-talet, detta tar mig tillbaka till sommaren eftermiddagar av att bläddra igenom Delias katalog med mina systrar och cirklande allt vi ville. Och att få se mina vänner inlägg om hur Målet är att sälja nästan exakt outfit Alicia Silverstone bar i Borta tog mig tillbaka i tiden.

Rutigt minis är inte den enda 90-talet bit gör comeback ändå. Vad sägs om...

Bombplan Jackor

Vi älskar en fin bomberjacka med en kjol, vår favorit jeans, eller ens svettas. De kommer i så många färger det är omöjligt att äga bara en, och du önskar att du inte hade kastat ut din ex-pojkvän brev jacka som han har gett dig i den 10: e klass.

Gröda Toppar

Var inte rädd för att visa dina tröjor — i alla åldrar. En crop top ihop med den populära high-waisted jeans eller kjolar är super söt och alltid är bekväma.

Två-Tonad Denim På Denim

Varför välja en jeans i en massa olika tvättar om du kan få tag på ett par i ljus och mörker? Jag hade ett par av dessa valpar i 6: e klass och det var de bästa.

Overaller

Dessa finns överallt nu. Jag levde i min overall när jag gick på college i början av 90-talet — det var i själva verket vår go-to leta efter en lördag med en keps. Men jag kan älska dem ännu mer nu.

Chunky Sneakers

Ja, outfiten är bra, men är du redo för de chunky sparkar för att komma tillbaka? Tja, de är här. Jag tog mina barn och handla i helgen och de var överallt i alla prisklasser. Gör dig redo, de är på väg att göra comeback. Och glöm inte tallness faktor.

Neon

Jag hade en mycket billigare version av denna färg i high school, men jag svär att det var samma. Neon tar reda på din solbränna och det är bara skoj. Jag älskar att titta på min dotter dras mot alla de ljusa orange, rosa och gult.

Hög Midja Jeans

Mamma jeans är och vi älskar det. Bye-bye till low-rise skinnies, och hej till något mer bekvämt att blir av med muffin top och inte visa någon spricka.

Denim Kjolar

Jag brukade köpa en ny denim kjol varje år innan skolan började. Så naturligt när jag såg dem tillbaka i hela butiken, jag var tvungen att ha en.

Du kanske fortfarande har några av dina '90-talet garderob vänster, eller kanske har du varit med att strosa i butiker nostalgisk känsla undrar om du ska köpa ett par stycken eftersom du inte kan hjälpa men vill att bära dem igen — jag säger gå för det. Fan, jag är 43, och jag tänker inte hålla tillbaka — 90-talet hade några klassiska stilar som människor uppenbarligen missar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar